Semester innan semestern!

Idag var ingen bra dag på jobbet. Arg, sur och gråare än de gråaste molnen...och då var de ändå j...ligt gråa idag! Stod ute i ösregn medan några tappra barn spelade brännboll. Åt otäck pyttipanna. Fick utbrott och spred ingen glädje... men snart skiner solen igen. Närmare bestämt i morgon då jag tillsammans med tjejer på jobbet åker till Halmstad! Semester! Ska bli jättekul! Tillbaka på söndag med en något sliten rapport ...

Efter jobbet hämtade familjen mig och vi åkte till Ikea. Det blev förutom middag bara 2 hyllor, 3 diskborstar, lite servetter OCH en garderob som Henrik ska bygga säng av... jag är superspänd och hoppas att bygget står klart på söndag när jag kommer hem ;-)

Ikväll har jag packat och tittat på Ryssland - Spanien. Minifredag med Henrik, tapas och ett glas vin... mysigt. Axel somnade utan blöja, kissade i sängen och nu sitter han i soffan och vill inte gå och lägga sig. Han är SÅ inne i fotbollsmatcherna. Hänger med bättre än sin mor ibland...

Bye bye! Ses på söndag! Jag ska hälsa Freddie Ljungberg när jag träffar honom.. HA HA!

Men innan jag slutar... en favorit i repris från förra sommaren....



pussar


Läskigt!

22:49 och fjärde inlägget... rastlös och ensam, då blir det så.

Hade säkert somnat gott nu om inte det ringt någon från ett vaktbolag (som jag såklart inte minns namnet på..) som ville sälja ett superbra larm till oss och såklart ville veta om vi har något larm nu...

"Ehhh... naeee... vi håller på och skaffar ett...."
"Jaha men ni har inget NU. Då skickar jag ett gäng skummisar snarast! "

Ja, Johanna, jag veeeet att det är en självklar fråga för en säljare. Varför sälja något som kunden har men nu har jag sökt på numret de ringde från och får 0 träffar!!! Läskigt.....
Typiskt. Får nog gå och knycka tillbaka nattlampan från Axels rum... eller helt enkelt hålla mig vaken tills Henrik kommer.

Lite darriga godnattpussar... ;-)

Igår och NU...

Var bara tvungen att låna/stjäla de här bilderna från Erik från gårdagens utflykt...
säger det igen - ibland har jag världens bästa jobb! Avis någon?


Tre av fyra hade rast när den här bilden togs....


...och sen fick den fjärde stackarn lite rast!


NU:

Axel


...och jag! Fotbollen klarar sig utan mig en stund.... :-)



Vår familj + Johan = sant

Så blev det lite godnattskrik ikväll igen... redan innan vi nådde sängen idag. Mitt i gråten ringde Johanna och när jag suckandes la på så frågade Axel:

A:"Vem var det"
K:"Johanna"
A:"Å Johan?"
K:"Nej, bara Johanna"
A"Vad sa hon?"
K:"Hon undrade varför du skrek så fruktansvärt."
J:"Jaha...."
K:"Ska vi läsa en bok nu då?"

Sen blev det inga mer tårar....

Istället blev det...
"Jag älskar dig mamma. Å så älskar jag pappa och Buse-Johan..."

Sista onsdagen...

..innan semestern. Bara fyra arbetsdagar kvar. GUD så skönt...

Vaknade med huvudvärk som gjorde att jag knappt kunde öppna ögonen. Snoozade... och det gör jag ALDRIG annars. Men solen sken när jag gick till bussen och ännu en gång lyckades jag flirta till mig en extra hållplats och slapp säkert promenixa 400 meter så huvudvärken släppte... :-)
Har inte jobbat ihjäl mig idag heller men lyckades städa lite på eftermiddagen iallafall.

Köpte thaimat på hemvägen och nu är jag mätt, trött och nöjd...
Henrik har åkt till Nicke för tvspelande och fotboll, och jag ska kvällsmysa lite med Axel innan jag också ska se på fotboll. Gissar på att jag sover innan 13e minuten.... Tyskland-Turkiet är inte mina favoritlag direkt.

Jag är lika sugen på att bada lika ofta nuförtiden som jag gjorde 1993 på Trollbackevägen...... då kunde jag förklara det med att pappsen snålade på värmen i huset...  men nu älskar jag bara att bada!

Piggelin!

Jag som höll på att somna på bussen hem från utflykten idag visar INGA tecken på trötthet nu...
Något gav mig en massa energi!?
Innan badet blev det Allsång på Skansen och Ahlgrens sura bilar... jag är sugen och hungrig hela tiden. Vad är det för fel? Nu vill jag bara gå ner i varv och komma i säng... kan det ha något med bilarna att göra att det är så svårt?

Hoppas på: sol i helgen! Tjejhelg i Halmstad. Kan bli hur kul som helst!
Längtar till: min semester!!!
Nu: torka håret och GÅ OCH LÄGGA MIG!

Godnattpuss!

Mammas kärleksförklaring

Även om jag ofta är nära och spricka av stolthet för att han är min så kommer det stunder då hjärtat nästan svämmar över av kärlek. Som nu...

Han somnade inte i soffan. Han ville sitta upp och läsa bok. När vi sagt godnatt och jag lämnat honom så satte han på musik. När CDn snart började hacka suckade han och stängde av. Sen ville han ha nytt vatten (NEJ!). Sen ville han att Henrik skulle komma hem (Pappa kommer sen!!!). Sen var det tyst en stund.... sover han?? Nej då hör jag hur han plötsligt brister ut i sång.. "Blue blue blue village. Kom pilo shai gomma hav ö godd hajm" (På en 3årings engelska... Längtar han också utomlands???) Sen ropar han att han gillar verkligen inte att sova... någon gång strax efter Christer Sjögren i Allsång på Skansen så är det ÄNTLIGEN tyst... länge. När jag smyger in så ligger han där, det finaste och bästa jag någonsin gjort, och kramar både Olle och Buffe hårt hårt och sover.... Om några timmar vet jag att det är mig han kramar hårt.

Varje dag öser han sin kärlek över mig. Med gener från två släkter där just kärleksförklaringar och komplimanger inte haglar tätt  (JAG -  ett undantag) så ser det ändå väldigt bra ut... Om Axel ens visar sin kärlek för sina framtida kärlekar hälften så mycket som han visar sin mamma så har jag lyckats... 

                      

Jag älskar dig!



Bästkusten!

Önskar jag hade bilder från den här härliga dagen.. kanske kan stjäla några från Erik senare. Det var så längesen jag var ute på öarna!!! Väcker minnen från alla somrar jag och Malin tillbringade på Brännö... 
Idag tog vi en lagom samling fina barn och alldeles perfekt samling fina vuxna och åkte till Styrsö. Det blåste jättemycket men solen sken hela tiden och kompenserade blåsten. Barnen hade det urmysigt och vi också. Några galningar badade till och med men krabbfångsten 2 stycken är knappt godkänd...

Jag kom hem med röda kinder..... havsluft och sol är alldeles underbart!!!

Henrik mötte mig i hallen ivrig inför fisketur med Crille och Johan. Axel är helt slut efter heldag med Saga och ligger i soffan och ser på nya favoriten Karlsson på taket (den tecknade!!! Är det min son??) Har jag tur så somnar han där och vi slipper bli osams. I så fall blir det värmande bad och bok för mig ikväll. Drömmer mig bort till något varmt land...
Blir det någon sommar iår???

Henrik har varit på date i Slottsskogen med Karin, Saga och Olle idag.  




Hej så länge!


Skitregn!

Idag är en sånn dag då jag aldrig vaknat...
Skällde på min stackars son som gosade frenetiskt med mina kinder i TVÅ timmar imorse. Jag vet att han inte är vaken men det är många timmars morgonsömn som inte är mina längre!!! Borde blivit lite nöjdare när jag förstod att goset pågått mellan 06.45 - 08.45!!! Sovmorgon alltså... för 2 i familjen!
De två stängde dörren till sovrummet och gav mig sovmorgon på riktigt = ligga och läsa ostört... det är jag och Nicke S som vet hur man utnyttjar tiden på bästa vis ;-)

Var tyvärr fortfarande inte riktigt glad till frukost. Hero kom och passade perfekt in i inredningen tills han kissat på golvet 5 gånger och bajsat på ryamattan. Han är underbar men inte rumsren.
Dåligt humör botas lätt med shopping så mamma kom och vi åkte på krukjakt. Efter 3 timmar kom vi hem med en stor kruka, en alldeles för liten och en pytteliten... Håller tummarna för att hitta den perfekta storleken på Blomsterlandet i Partille.

När vi kom hem så kom Christine och Johan hit och åt lunch och fikade. MYSIGT! Längtar efter det lilla som gömmer sig i hennes mage nu.. inte långt kvar innan jag blir moster på låtsas!

Nu har jag drömt sött i soffan en stund....
Min galna man är nere vid sjön i akut fiske abstinens och jag ska fixa lite middag. Ikväll ser jag framemot ett bad och min ROLIGA bok :-) ... och kanske lite fotboll!

Imorgon blir det inte öppning trots måndag... heldag med planering. Vi får väl se hur det går...?

Jag längtar ihjäl mig efter solen! Snälla snälla kom tillbaka!!

Skön söndag på dig!

Midsommar

Ja det blev en jättebra midsommarafton! I Småland blandades ösregn med värmande solsken. Ambitionerna att ta sig till ett midsommarfirande vid någon idyllisk hembygdsgård misslyckades men istället fick jag några tappra män att bygga oss en egen stång för att sen rusa ut mellan skurarna och dansa 3 danser innan knotten hade ihjäl oss :-)
Men jag är nöjd... Axel hade både krans (säkert i 7 minuter...) och fick dansa. 

Trevliga vänner, en MASSA god mat, 2 nöjda barn och skön stämning hela dagen och kvällen gjorde en TOPPENDAG! 
Här kommer en massa bilder...

  



  
  

Bebisgos och dans...
  

Henrik har Webergrillkurs med Johan...


  

Johannas och Johans hus är helt fantastiskt och jag tror att jag bokar en semestervecka eller två där ;-) Axel fick supersnygga Converse och RL-tröja inhandlade under bröllopsresan. Axel blev glad men mamma blev gladast!!!
Tack snälla ni för presenter och en härlig midsommar!


Idag tänker jag jättemycket på min Anna och hennes lille Victor som bröt armen igår... Den tappre prinsen har opererats idag och jag hoppas att han inte har alltför ont och att hans fina mamma har en massa kraft och inte förgås av oro... PUSS PÅ ER!

Idag var det inga pigga kompisar... Jag och Axel drog på oss regnkläder och gick ut och lekte innan de andra gjorde oss sällskap på en promenad innan vi körde hem. Hemma var jag tacksam för Axels nya Piff och Puff film som gav oss en skön paus i soffan. Ikväll tog vi tag i oss själva och åkte in till stan för middag. Jättemysigt!

 

Imorgon ska vi vara valpvakter. Hero kommer till oss när Lisbeth och Janne ska till Linköping och leverera den sista valpen som ska säljas. Hero blir kvar... 

Nu ska jag kolla på det sista av Holland-Ryssland...

Godnatt så småningom!

Midsommarregn...

Vaknade att smattrande regn och valde bort moped till jobbet innan jag slagit upp ögonen. Väl på jobbet var det inte svårt att välja bort blomsterplockning och midsommarstångsbygge mot pyssel i papper och jordgubbar i klassrummet.
Mysig dag!! Mysiga stunder!!

Efter bussresa hem ställde jag mig i den värsta Systemetkön! Visste inte att det bodde så många här och visste inte att alla andra också jobbade heldag. Men nu är Rosévinet inhandlat :-)

Här hemma har jämställdheten nästan gått till överdrift ikväll... fast om jag får bestämma så är den precis som den ska vara.... ha ha!
Henrik lägger upp mina byxor!
Det bästa är att dessutom matchen Portugal-Tyskland precis dragit igång i bakgrunden

Jag hade inga 2or i betyget högstadiet men närmast  att få 2a var jag i syslöjd. Idag tror jag att ett IG varit på sin plats.... Jag började lägga upp mina nya byxor och höll på att trasa sönder dem innan jag svor och lämnade byxor och symaskin. Efter 45 minuters meckande och trixande satt Henrik där och la upp dem.............. ("Det här är nästan som fiske... pilligt" )
Jag tror att han har det i generna... Tack älskling!

Nu - packa, bada eller se på fotboll?.... eller lite av allt.

Imorgon är det midsommar på riktigt. Konstaterade fnissandes i telefon med Vicke precis att de 4 senaste årens midsomrar inte varit några dundersuccéer...

2004 -  Firade i Henriks mammas hus med vänner och en RÄTT ok midsommar trots kyla och MYCKET mygg. Julia var nyfödd och ljuvlig...


2005 - Axel bara 3 veckor gammal och JÄTTSJUK i konstigt virus. Ställde in firande på Orust och höll på att gå sönder av oro. Satt på barnakuten hela midsommardagen...


2006 - Alla vänner utspridda på olika håll. Firade med familj hos Henriks mormor. Jag åt sjukt mycket matjesill och spydde i en svart plastsäck hela natten!!!


2007 - Firade hos Karin och Nicke och trots ÖSregn hade vi jättetrevligt tills  Axel trillade och slog i sina framtänder. Grät och var totalt otröstlig... Jag och Axel gick och la oss vid 22tiden.


HA HA HA! 2008 måste bara bli en skön midsommar! Det kan ju inte bli mycket eländigare....
Ser framemot A-torp och Johanna och Johans hus! Ska bli sååå MYSIGT!

GLAD MIDSOMMAR PÅ ER!
Hoppas att ni njuter av dagen var ni än är!

jorgubbspussar


Lyxiga Laura och Innegängs Inger...

... var på stan i måndags! En härlig eftermiddag, kväll, natt och morgon. Ett tokigt infall och längtan efter tid för oss själva gjorde att jag och Johanna kombinerade hennes jobb i Gbg med en tjejkväll och natt på Avalon. Sååå mysigt och lyxigt! Vi hade inte setts sedan bröllopet och hade hur mycket som helst att prata om. SNYGGT hotel, god mat, rosévin och finaste Johanna! Tack vännen för en underbar kväll! Tråkig efterfest älskling! :-)

 
Jacuzzi mitt i rummet (!!) och jag på Farellis



Johanna!


I måndags var världens bästa pappa med Axels förskola på utflykt... herregud vad stor min skrutt har blivit!


Axel med sin stora kärlek

Idag skulle jag på utflykt med barnen på jobbet... jag klädde mig på samma sätt som jag gör en novemberdag och höll ändå på att förfrysa de första timmarna. Men sen sprack himlen upp och vi kunde tom njuta av glass i solen... Har tyvärr bara bildbevis på de iskalla timmarna.

 
Slottsskogen 18 juni 2008... brrrrr

Ikväll tar jag på mig Sverigetröjan och häller upp chipsen! Om Axel är trött när han kommer hem från sin farmor blir det fotbollskväll på egen hand. Henrik är på jobbet för att grilla och se på matchen. Imorgon ska vi fira lite midsommar i förväg på jobbet... underställ på Pernilla! Sen är det midsommar på riktigt och då åker vi till Anderstorp. MYS!

Dagens smaksensation: LOKA latte
Dagens jag-längtar-efter-dig: Anna!!!!
Dagens önskan: Att allt var lite lättare.....

En timme kvar till match... vad ska jag hitta på :-)

pussar


Godnatt helgen...


Det blev ju en bra helg trots ändrade planer..

Vädret gör mig riktigt ledsen men det är ju snart midsommar så det är klart att man ska frysa.
Kom hem för en stund sen från familjen E där vi bjöds på mumsig hemlagad pizza, lek och prat. Eftersom Axel och Saga badade i vattenpölar innan vi åkte hem så tog han och jag ett bad innan läggning.
Nu läser jag bloggar och känner mig lite för rastlös för att se fotbollen.. Ska äta lite Toblerone (tack Pernilla!) och läsa kanske...

Weekendväskan är packad! Vi ses på Avalon Fru Skans! Ha ha!!

Håller tummarna för att det inte regnar imorgon. Jag ska åka moppe till jobbet... Är det fri moppeparkering på Avalon? ;-)

Så här färgglatt blev det med kossorna på väggen! Kanske inte kommer älska dem lika mycket i november men just nu gör de mig lycklig...



Godnattkyss!


Fest, fotbollskväll och slö söndag...

Längesen... dags för en uppdatering.

I fredags var arbetsdagen om möjligt ännu lugnare än vanligt. På eftermiddagen var vi nästan lika många vuxna som barn... bara att njuta. TRÅKIGT möte på jobbet höll på att sabba fredagshumöret men utgång blev det... ALLTID lika kul med världens bästa kollegor! Har (igen!) stulit bilder från Pernilla...

Simon, Lisa och jag


Snyggingar!


Daniel och jag


Fina Pernilla och Marie


Vaknade rätt så pigg på lördag och var tacksam att kvällen ändå slutade i ok tid... efter lagom många drinkar. Ägnade lördagen åt att städa och Henriks mamma kom hit med vårt fina väggtyg som hon fixat. Nicke kom med Olivia och jag åkte och handlade inför fotbollskväll... Kom hem samtidigt som resten av gästerna!! Vad hände med festfixarna?? Vi har tappat det! ;-)

Hade en toppenkväll med vännerna... kommentera fotbollen känns överflödigt. Tyvärr vaknade Axel och visade alla tecken på öroninflammation så det slutade med att han var med på festen efter att ha fått en alvedon... idag är han hur frisk som helst.

Rätt så nöjda...






...mindre nöjd!
 

Uppdukat för Grekland - Ryssland


...och en som lurade till sig fotbollskväll!


Idag har jag och Axel varit och fikat hos bästa Pernilla. Efteråt hämtade vi Henrik från beachvolley och åkte på en söndagsshopping som snabbt slutade i jäspningar och söndagströtthet... Snart ska vi till Karin, Nicke och barnen och äta middag.

Imorgon - jobb och LYXIG date med älskarinnan från A-torp! Jippie!

pussar



3åring till salu

... eller förresten...det finns ingen som har råd ;-) Men ikväll är jag sååå trött och Axel är hopplöst besvärlig. Efter semestern fungerar varken lämning på dagis eller somna på kvällarna. Nu vrålar han att han har ont i magen, behöver snyta sig, vill ha sin mormor,... Och dessutom har han blivit mörkrädd! Undra vem han brås på? Har lånat ut min nattlampa som mina snälla kollegor gav mig men inte ens den hjälper. 

Igår var det skolavslutning. Det blev en blåsig fin dag med en massa tårta, mys på fritids och lite hejdåtårar... fast jag träffar barnen imorgon men då är de inte lika mycket mina längre. 

På kvällen var vi hos Nicke och Lissan och tittade på fotboll och åt supergod grekisk mat. Vågar knappt erkänna men några korta stunder somnade jag!!!!! Skyller på den sköna soffan. Axel behövde inte jobba hårt för att få Olivia att falla för honom. De är ljuvliga ihop! Tack kompisar för en trevlig kväll!



Axel tog lite bilder på sin Olivia...
  

...och på Nicke


Studiedag idag... Jag somnade på bussen till jobbet, höll på att somna när jag försökte lyssna på rektorerna och hade somnat på bussen hem om inte chauffören varit helt GALEN. Han var 20 minuter sen, diskuterade argt med påstigande och körde som en tok.

Typiskt att Portugal gjorde ett tredje mål. Jag som höll på att få lite poäng!
Nuno Gomes ÄR snyggare än Cristiano Ronaldo och om man får ha ett andralag (tydligen inte alls ok i allsvenskan...) i EM så håller jag på Portugal...



Imorgon blir det kaffe i ny rosa termos på jobbet (inhandlad när jag väntade på bussen...) och på kvällen ska vi ha grillkväll i föreningen. Mysigt...
Nu: bada!




Soliga måndag!

Dagen idag har bestått av sol, utflykt, rulltårtor och sommarfest! Jag myser...
Imorgon är det skolavslutning. Hoppas att jag inte gråter. Typiskt att det ska bli den sämsta väderdagen på typ 4 veckor...

Ikväll har jag brännt en massa skivor som barnen ska få, haft ett öra på fotbollen och klippt och klistrat... ska bli skönt med sommarlov. Sommarlov = halvsemester! Nu har jag precis duschat och ska gå och lägga mig.

Imorgon spelar Sverige... jippie!

Godnatt... nu ÄR det snart tisdag.


Underbara helg!

Vilken helg det blev ändå...

På lördag morgon tog jag mitt pick och pack och min son och åkte till Orust. Där väntade Vicke och Calle med barnen och senare kom Vickes föräldrar - min Beverly Hills familj!! När jag var tonåring hängde jag lika mycket i deras kök som Brenda och Brandons kompisar gjorde hos familjen Walsh... Det sköna är att korta (?) stunder blir jag och Vicke 16 år igen när vi umgås med hennes föräldrar... Hur som helst fick vi världens skönaste dag!
Förlåt mig alla älskade bebisar som finns i min närhet (I love you) men det var så SKÖNT att ligga vid havet med bara Vicke, Julia och Axel. Det var vi, en lekplats och långgrunt vatten,  två ganska stora duktiga barn som lekte hur bra som helst vilket i sin tur gav en massa sol och prattid till mig och Vicke. LYX! Men vi badade och fångade en massa småkrabbor också..
Var där hela dagen. Hemma hade Bevvan-mamma fixat supergod middag innan barnen slocknade... Då blev iallafall Vicke 16 år och bestämde att hon och jag skulle ut och paddla havkajak klockan halv 10 på kvällen. SÅÅÅÅÅ MYSIGT!... och va BRA vi var! :-) Hemma igen blev det dusch innan jag kröp i säng i det nya jättefina gästhuset. Låg och läste lääääänge och kunde inte somna....
Är så besviken att jag hade lämnat minneskortet hemma och inte har en enda bild från den här härliga dagen...

Imorse vaknade Axel alldeles för tidigt och när han läst Prinsess-boken högt för mig två gånger var det lika bra att ge upp och gå upp... God frukost innan vi åkte för att plocka upp Henrik och åka till stranden i Åsa. Mötte upp Nicke och Lissan och det kändes som för längesen... fast lite mindre Yatzy-tid för Henkan och Nicke nuförtiden. Tydligen tar solen bättre i Åsa än på Orust för jag har bränt min näsa....

   

Ikväll har världens mest firade 3åring haft kalas igen. Svärfar med familj har varit här på grillmiddag.
Nu har jag precis klippt ut små vargar och klistrat medaljer...

Måndag och öppning... var tog tuffingen från i torsdags vägen? Ska bli sådär att träffa en kollega imorgon...
desto roligare att träffa de andra! Lååååång dag imorgon.

Visste ni att jag har en älskarinna i Anderstorp...? Kanske blir det en het hotellnatt nästa vecka... jag längtar!

Den här veckan hoppas jag på....
sol på skolavslutningen och glada leenden!

Min EMs målskytt missade öppet mål.... tur att det är Erik som betalat mitt EM-tips...

puss puss

Nu: mys i kvällssolen...

Efter lite protester innan han nådde kudden somnade Axel efter halva Baja Maja låten... nu ska jag njuta av kvällsolen,  vitt vin, Doritos och en bok på vår ljuvliga altan. Henrik jobbar bröllop och jag saknar ändå lite sällskap...

Håller tummarna för en bra film ikväll. Imorgon tar jag med mig lillpajs och åker till Orust för att sola och bada och umgås med Vicke + familj..... 

Grattis Sverige på födelsedagen och hoppas ni haft en härlig nationaldag!

För två år sedan idag satt den sötaste tjockisen och viftade med flagga...
i Karlstad och Anderstorp firar man!




"Polisen säger... "

"...att man får två glassar!"
Hemma hos oss bestämmer polisen det mesta enligt Axel... och idag fick polisen bestämma. Om det beror på att vi firat vår 3åring, att det är nationaldagen eller att jag är så trött att jag bara längtar efter att sitta på själv på altanen med ett glas vitt när Axel har somnat... det vet jag inte.

Vi har haft kalas hela dagen! Lånade ett parasoll av våra fina grannar. Om vi inte fått det hade nog släkten bestått av några färre nu för det har varit VARMT! Vi har grillat korv och ätit jordgubbstårta. Axel fick en cykel, ett airhockey, pärlor,.. men bäst var nog riddartält med riddarhjälm och svärd!!
Några gick ner och badade i sjön, Johan tog med sig Axel och fiskade upp några mörtar... mysigt.
Men det är en ganska slagen och gnällig riddare här nu så jag vrider gärna fram klockan en timma...

Helt plötsligt finns det inget annat väder... regn på tisdag?? NÄÄÄÄ!



  

  





Konstigaste dagen...

Har haft den konstigaste dagen! Började med ledsamt telefonsamtal med käraste vännen i morse när jag åkte till jobbet. Grät redan i Pixbo...
Konstigt också att jag för första gången valde att använda en vattenfast mascara i morse... hmmm.
Sen släppte det aldrig. Var arg och ledsen på allt och ingenting. När jag skrek åt barnen strax innan lunch tittade världens bästa Pernilla på mig och frågade om jag ville gå iväg och äta. Nickade tacksamt och gömde mig i arbetsrummet med min kycklingsallad. Efter en stund kom Pernilla med en latte och Ben n´Jerry glass....
Har jag sagt hur mycket jag tycker om dig!!??

Senare på eftermiddagen gjorde jag något som INTE händer så ofta... tuffade till mig. Det var värt att fira med skumpa på altanen när jag kom hem. Sa säkert några mindre bra saker men det känns ändå så skönt. Ilskan är som bortblåst.... 

Handlade på hemvägen. Värre än dagen före midsommar!! Kanske kan Sveriges födelsedag (som ett barn sa idag) bli en firad dag i allafall. Hemma väntade familjen och Johan som är på besök. Vi har grillat och pratat och för en stund sen gick vi ner för att de ville bada. Vår bastuförening har äntligen dragit igång och två killar bjöd in Henrik och Johan, så Axel och jag knallade snällt hem igen...

Imorgon  - 3årskalas! Sen får vi se... Kanske Orust, kanske något annat.... Hur som helst ska jag njuta av SOLEN!

Grattis Anna och Gustaf på bröllopsdagen!
För 4 år sedan såg det ut så här....

 



Jag längtar efter dig!

Semester

Låter bilderna berätta hur vi hade det... Men veckan bestod av inte ett moln, mycket sol, mycket bad, mycket mat, många drinkar, mycket lek, Bamse och hans vänner, Blue Village-hjärntvätt och ett glatt gäng som knappt lämnade hotellområdet (bara en gång för att shoppa sandaler) alltså... SEMESTER! En bildkavalkad... för den som orkar.
(klicka på de små bilderna så blir de större...)

Badkille


Mellanmål... ofta!


Våra fina barn på vår härliga terass


                                

Kärleksparet


                         



                        

Axel och jag dansar

"Hur många år fyller du?"
 

Bamses frukostparty


Henrik som oftast hade någon form av boll i händerna....
   



Coolast på stranden!


Kärlek!
 

Om jag njöt?...





Kortaste arbetsveckan

Det har känts som måndag idag och imorgon är det fredag... Kan man lyssna på fredagslåten på en torsdag? Arbetsdagen bestod av (äntligen) perkulatorkaffe, kärlek, sol men slutade med ilska nästan till tårar... känns bra att vara tillbaka. Känns bra att veckan är kort...

Hämtade Axel hos en farmor och bonusfarfar som ALLTID ställer upp när det krisar. Axel var orolig och ledsen och tillslut gav jag upp och lät honom somna i vår säng. La mig bara liiiiite brevid och höll på att somna.. men jobb väntade och jag fick jobba istället för att se på Grey´s. Överlämningsamtal imorgon..... och jag vill inte lämna över.

Vilket väder!!! Men var är min Pina Colada??? :-)

Dagens frågor...
Varför åt jag vitlökssås till salladen?
Ska Henrik ha sommarlov?
Varför K-rauta kl 07.05?

Dagens längtan...
Anna
Johanna
Ett dopp...

Nu ska jag duscha innan jag myser med McDreamy...

puss


Hemma bäst?

Semesterstory + bilder får vänta till imorgon...

Översociala som vi är Henrik och jag så har vi både haft grannarna här på fika och senare Crille med lilla Tilde här på middag... Imorse hann vi dessutom med svärmor och Christine på frukost.  Bäst att inte vara ensamma efter en veckas semester ;-)

Jag gjorde min barnvaktsdebut åt Tilde i säkert en halvtimma och hon sken som en sol tills Crille kom... då grät hon!

Axel har inte riktigt accepterat att vi är hemma och har bett om äppeljuice och glass hela dagen och undrat när vi ska gå till Bamserummet. Det blir sockeravvänjning den här veckan för den killen...

Imorgon ska jag jobba igen! Känns bara bra... men nu ska jag duscha bort lite kliande bränna innan jag kryper upp i soffan och myser med lite TV. Borta bra men hemma väldigt ok....

Godnatt


Hemma!

Så var vi hemma igen...
Landade vid 5 tiden i morse  - trött, nöjd, lite brunare och lite tjockare ;-)
Nu tvättas det och vi har fönsterputsare här...

Semesterhistoria (och en massa bilder) kommer senare...

puss så länge


RSS 2.0