Hemmapappa!


"Kl 11 sa du?"
"Sover han bäst i vagnen eller sängen?"
"Lunch innan då eller?"

Henkan åkte precis. Nu vet jag hur det är att inte vara expert på sitt barn och det är så fantastiskt bra!
Expert eller inte. Mamma är mamma och Ville är en morsgris :-)

Ha en fin lördag! Det ska jag.


Lugn och ro...


Efter en helt vanlig dag på jobbet utklädd till häxa tänker jag njuta av en brasa, två sovande barn, lite choklad och Robinson. Henkan vill se på film men ni vet ju jag och film....zzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz Jag ska önska mig en rumpmassage också... Låter lite hetare än vad det är. Har så ONT i mina höfter och jag vet inte varför.

Igår kväll mös jag med Karin på Le Pain. Lite välbehövlig prattid som är så värdefullt så värdefullt! 
Nu väntar en fattig november. Vad hände med ekonomin oktober-november???? Tänder ljus och hoppas ändå att hösten ska gå långsamt. Det är så ovisst bakom hörnet...

Oj va snurrigt och luddigt....

GRATTIS till Nicke och
Lissan som fick en dotter idag! Välkommen lilla Mollie!

Natti!




Tandj---lar!


Vissa helger gör att man fylls med energi, kraft, ork.... vissa helger gör det inte. Det här var en sådan helg....
Trots lyxig lördag med choklad, vin och Pernilla, trots lång sovmorgon idag, så går jag till jobbet lika trött och sliten som i fredags. I look like a MESS! Villes mun är svullen av elaka kindtänder och han har varit ett tandtroll eller snarare tandmonster hela helgen.

MEN... Axel har gått på sitt första "discoparty" och var den sötaste killen jag sett och Henrik bakade muffins ikväll med daim och banan.... och imorgon är det måndag och jag går till ett jobb jag älskar och de där jävla tänderna lär väl komma upp någon gång.

TGIM.... ;-)

Redo för discoparty!



..medan monstret "äter" yogurt!!!


Nu... The event!


Godmorgon helgen!


Jag och minsting har varit uppe sen 06.15 efter en febrig natt... nu sitter båda barnen och mumsar yogurt och Henkan njuter förhoppningsvis av sin sovmorgon. Den som spar han har!
Igår fredagsmös vi enligt konstens alla regler... tacos, Idol, chips, rödvin och choklad.
Om några timmar ska jag möta Pernilla i stan och gå på chokladmässan.

Härliga lördag!


Go kväll!


Äter alldeles för sött kvällis och känner mig lite sliten. Känns som om mina dagar går i 180 och det känns som om jag sagt det förr. Borde ta hand om kroppen bättre. Sinnet får sitt varje dag.
Linda och barnen åkte precis efter en kvällskaffe och lite prat. Två av fyra barn somnade under tiden och nu ska jag snart få min stora i säng...

Henkan spelar fotboll och storhandlar med sin andra hälft Crille. Undra om de kör gemensam kundvagn?? ;-)
Är glad för att trots att tiden rusar så har vi så mycket att se framemot hela tiden. Nuet är bra... men framtiden också.

För ett år sedan...


Och idag...





För dig Anna ;-)


En liten kik på det nya rummet och på barnens rum... bara för dig Anna!

Axels rum har blivit Vilmers


Vårt nya sovrum - det nya rummet...




Och Axels skrivbord i sitt nya rum...



Här igen...


Det har visst passerat en hel vecka... En vecka som var lite berg och dalbana stundtals men slutade med en helg av den bästa bästa sorten. I veckan trotsade jag min Yogaskräck och var på bio med fnissfest. Min lillson gick från skitjobbig till alldeles underbart igen och dessutom är han en 1åring med humor om man får tro hans far ;-)

Oplanerad helg fylldes med spontan mysbyxafterwork med bästa vänner, egentid på stan med Axel, mysig ost och vinkväll med Jocke och Kajsa och avslutades med barnfri brunch och bio med min man. Kan jag önska mig något mer? Såg två filmer med Bill Skarsgård på en vecka och kan absolut rekomendera en av dem - "Himlen är oskyldigt blå". Gå och se!

Nu är jag precis lika vardagstrött som alltid och jag måste sova.... Ny dag imorgon då jag inte tänker missa morgonkaffet.


En kille redo för fotbollsträning



Mys i höstsolen


Mina...


Gå, gå, gå, gå...



Go naaaaaaatt!


 


Röja is the...


Det blev en röjarhelg... men inte på något dansgolv långt in på natten. Nä jag har röjt i garderober och skåp... både mina egna och i min fina gamla farmors. Imorse gav våra små oss en ljuvlig timme med kaffe i sängen då de lekte förnöjt. Andra stunder den här helgen har INTE varit lika nöjda. Han har temprament min yngsta... rackans lillebror!

Oj.. nu börjar skumma men jättespännande The Event.

Natti!


Go natt fredag!

Det känns som om det är måndag och fredag mest hela tiden... Krafterna jag samlade på mig i Köpenhamn räckte till igår eftermiddag. Då kom en stor knuta mellan skuldrorna, värk i höften och en galen trötthet tillbaka. Men man får vara glad så länge det varar. Ska vila mer i helgen... Om jag får en sovmorgon, ett varmt bad, en middagslur och en liten liten massage så ska jag nog bli människa igen. Det borde vara gnällförbud när man äger sin tid med den finaste familjen jag kunde önska och mitt jobb som jag ÄLSKAR... Men även underbara ting suger kraft just nu...

Ikväll har iallafall jag laddat batterier med finaste Pernilla, en massa godis och en feelgoodmovie som iochförsig fick mig att vilja ha tre barn när jag är i 50årsåldern..... svårt. Henrik är hos Crille och antagligen snarkar de ikapp på Crilles soffa just nu. Detta tuffa småbarnsliv ;-)

Veckan bjussade på ett studiebesök som skickade mig tillbaka till Pedagogen 2001 och en urmysig te och Grey´s kväll hos Linda. Varannanveckas boende kanske ändå är grejen för våra familjer. Eller kanske räcker det att jag och Linda flyttar ihop varannan helg???


Såg ni Olle i kvällens Idol???? Jösses.

Nu ska jag snusa busungen i nacken och tyst sjunga "Du är så söt när du sover..."


Veckostart med nya krafter!


Försöker konservera min pigghet. Det höll på att skita sig redan 05.13 imorse när Ville glatt snackade igång med mig men jag lyckades tråka ut honom och efter en stund sov han gott igen... Nu tänker jag snart krypa ner och sova. Efter jobbet blev det en sväng till IKEA med min förkylda familj där vi åt middag allihop för 64 kronor!!! Hur är det möjligt! Och då åt två av oss efterrätt!!! Köpte skrivbord till Axel och lite annat smått.

Få bilder från den bästa helgen...

Ett lyckligt blekansikte njuter av champange...



God smörrebrödlunch!


Underbaraste...




Efter lyckad shopping...


...passar det fint med roomservice i morgonrock!



Lyckligaste jag!


Jag kom hem vid fyratiden idag och möttes av en liten gående kille i hallen! Kunde inte fått ett mysigare mottagande efter den mysigaste helgen!!! Typiskt busråttan att börja gå ordentligt när morsan är bortrest... :-)

Helgen var obeskrivbart ljuvlig. Framförallt en massa massa prattid med världens finaste Anna! Det blandat med god sömn på ett knäpptyst vackert hotell, mumsig mat flera gånger om,  bubblig champange och dansk öl på soliga uteserveringar under sköna filtar, bra shopping på Ströget och alltihop i Europas kanske bästa stad! Med Anna blir allt rätt... även roomservice i morgonrock och vin från 7eleven... Ledsen vännen att jag missade slutet på några av dina historier och TACk för återigen en helg som laddade batterierna för lååååång tid framöver. Love you!

Nu ska jag krypa ner med min stora son i sängen och läsa en lång saga. Lika skönt som det är att vara ifrån dem... lika ofatbart underbart är det att komma hem till dem.

Gonatt!!


RSS 2.0