2011

Gott nytt år. Det är några timmar kvar av 2011. 2011 då jag höll vad jag lovade varken mer eller mindre. 2011 som innebar en tuff dagisstart och ett bra dagisavslut. En positiv skolstart och en fantastisk oslagbar andra dagisstart. En sommar med lite mindre sol men med ännu en härlig vecka på Gotland med världens bästa vänner. En solsemester på höstkanten som skulle ladda kroppen med massvis med B-vitaminer som tyvärr var ett minne blott efter 2 veckor... En inte lika positiv jobbhöst för mig men ett lyft i karriären för Henrik.... om man väljer att sätta familjen framför annat. Annars tar jag med mig minnet av två hotellhelger med guldkant och favoritsällskap, alla skratt en nybliven pratkvarn till i familjen gett oss, en stor kille som ofta ofta gör oss stoltare än stoltast, nya vänner som blev ännu tajtare vänner... ett gott år.

Jag ser framemot nya tag på jobbet, fortsatt lust till livet, några skidresor och förhoppningsvis en sommar full av solsken. 2012 fyller Axel 7, Villen 3, jag 35....

Jag lovar som jag lovade för ett år sedan. Att ta vara på tiden och hela tiden lära mig att tänka mer positivt. Uppskatta att vårt liv är rikt som attan även när plånboken ekar tom.

Om jag får önska något blir det vad alla önskar.... fred på jorden och friska när och kära.

GOTT NYTT ÅR!


Ett grågrönt jullov med kärlek

Vi är lediga. Lediga. Lediga. Lediga. Kan pussla, spela Wordfeud, leka med kompisar, dricka morgonkaffe och vara lediga. Henrik jobbar men han överlever. Det hade nog inte jag gjort... Imorse snurrade matteböcker i huvudet men då stängde jag bara av och bad de återkomma den 9e.

Julen har varit jättefin. Var med våra vänner en dag för tidigt och hade för första gången uppesittarkväll på egen hand. På julafton åt vi frukost hos Jonas och lagom till Kalle brann alla juleljusen hemma hos oss... Också det för första gången. Firade kvällen med Henriks familj, med den lugnaste klapputdelningen någonsin, en lite lyxigare Ris ala Malta och en mysig avslutning tillsammans med Christine, Johan och några körsbärsdrinkar.

Julens bästa enligt Axel var nog en svart One Piece. En All in som min mamma säger. Eller All in One.... Julens bästa för mig var som alla andra 364 dagar mina barn men om jag ska välja något annat så blir det den apelsingravade laxen och min Mattehuskanna som min mormor köpt...

Visar lite bilder när jag släpper min Padda.... hela familjens älskling. Juldag och Annandag var mer familjmys och igår fick vi besök av Johanna med familj. Idag är agendan blank... Innan året är slut ska vi gå på Astrid teater, bio och undvika mellandsgsrean.

Det nya vackra 2012 hoppas vi firas med storfamiljen hemma hos Crille och Linda.

Hej så länge....


God Jul

För det blev det... ändå. Tomten kom och barnen var lyckliga. Idag väntar fika hos mamma och pappa. Annars ska vi bara fortsätta moffa choklad och vara lediga..


Glasögonalien

Jag har köpt nya glasögon.... Är jag fin?
De är lika stora som de var 1989 och i samma bruna nyans som då men jag känner mig frökenaktig och ganska cool...

Om jag inte var så sjukt trött så kanske resten av ansiktet hade passat glasögonen. Trots att jag inte lagat en endaste julbordsrätt eller ens julpysslat med mina barn känner jag mig trött och stressad. Det är ipads och lussetåg och cytologprov och födelsedagar och bilköp och hela tiden detta j.. la prat om vinter&€&))@sjukan!

Imorgon står vi hela familjen redo kl 07.00 för Villens första lussefirande! Hoppas han sjunger som han gör här hemma och att jag inte mammagråter pinsamt mycket... Axels tur är det senare på eftermiddagen. Mina älskade nissar... Vad vore jag utan dem och all kärlek?


Here we go again...

Vab igen... Villen är en hälsorisk! Utan feber men med en läskig hosta och snorsträngar jag tror att förskolan vill vara utan. Så idag myser vi hemma. Dricker nyponsoppa, sjunger julsånger och tänder ljus. Mitt mål är att damma lite också...


Julgris

På väg in till stan för att äta julbord med jobbet. Det är ett under att jag står upp efter fredagen från helvetet... Men det gör jag och nu ska mumsas sillar i mängder och drickas en och annan juldrink!

Mammahjärtat ömmar dock ikväll och jag längtar redan efter en ledig dag med min framförallt min storskatt imorgon. Han är så stor, så fumlig, så tuff och ändå skör som porslin. Jag är ständigt livrädd att något är fel fast han är så rätt.... Men han får stå ut med en hel del.

Oj oj... jag kommer bli sen. Och ögonlocken hänger.


RSS 2.0