Att ta plats

Det är tydligt vem som tar mest plats i vår familj... Och det stämmer väl att jag kommer som god trea. Henrik.... är inte ens med på bilden ;-)


Godmorgon...

Äter musli med mycket hasselnötter och ska snart väcka mina skruttar... Jag är pigg och glad efter en helg av lyx! Hotelsvit, mycket vin, mycket mat, shopping, stenhård sömn och framförallt mycket prattid tillsammans med världens vackraste kvinna! Underbart... Att dessutom Vonken sovit som en dröm inatt och att det är en vecka kvar till höstlovet... tjaaaa ganska så bra måndag alltså.

Mitt hjärta...

Det är en skruttig liten som mest varit i min famn idag. Nu ser vi på Sammys äventyr innan jag och Henkan ska mötas i dörren för tredje gången den här dagen. Tränarmöte för P05...


Hemma och vabbar


Är hemma med en varm och febrig liten idag som vill sitta i mammas knä och låta sin lilla mun gå konstant trots febern. Tack för att du är min! Dagarna går fort och batterierna laddas ur lite fortare än vad man önskar efter veckan vi hade... Jobbet är lite tyngre än vanligt, regnet lite ihärdigare...

Sitta mammas knäääääääää.... Okej.


Att ha det overkligt skönt....


...var gott för själen. Åhhhh vad skönt det var att packa sommarkläderna och solkrämen när höstrusket trängde på och fly till solen en vecka. Nu är vi hemma med laddade batterier och minnen av en go vecka full av bad, bus, Bamse, lyx, sol och en jäkla massa mat!

Tack mamma och pappa!


Här kommer veckan i mycket bilder och lite text...

Vårt vackra och lyxiga boende hade en allé ner till havet...
 

Bad i både pool och hav...


Beachvolley någon?


Poserar....


Ser ni killen bakom tjejen i turkos bikini? Det är tydligen min store son... Jag tror att han var med på resan även om han mest valde att hänga med den här tjejen från morgon till kväll... ;-)


Fasters storhjärta....


Pappa och Axel


Älskar dig så jag dör litegrann..


En av poolerna...


Bästiskusiner




Min älskade barn...


Sen firade vi den här favvo 40åringen på turkiskt allinclusive vis...




Barnen dansade på barndisco...


Axel lärde sig dyka ungefär 6 år tidigare än sin mor.....


Vacker


Villen träffade Bamse och höll hårt i Elin...

Kusinkärlek


...och lite syskonkärlek


Jonas och Henrik körde vattenskooter


...och vi badade




Baren gick att simma till...




...och sen var det alldeles för snabbt dags att åka hem.






RSS 2.0