Semester!


Inte nu,... men när som helst. Ska jobba imorgon också innan familjen plockar upp mig för semesterstart i sommarstugan. Det ska bli skönt, mysigt och härligt!

Idag var också en härlig dag. Jag fick lite mer tid än vanligt med min stora son som följde med på utflykt med jobbet. Utflykt med gosiga får, killingbajs på ryggen och jummen grillkorv! Underbart!

GLAD MIDSOMMAR!


Suck...


Arbetsdagen var en enda lång suck... Ledsamt, besviket och dammigt. Ibland undrar man hur saker och ting får gå till?! Hur som helst har jag inte en enda hel nagel kvar och dessutom är jag en favvo-kollega fattigare...
punkt.

Helgen var kanon. Liiite mycket vin för att fira bröllopet ordentligt men en väldigt rolig dag..kväll...natt! Möttes av en strålande brudklädd Vicke och redan vid vigseln var det dags för första skumpaskålen. Vi åt god mat, snyftade av all romantik på tvn och hade en helkul kväll. Underbara prins Daniel.... underbart vackra Vickan.


 




Bara tre arbetsdagar kvar. Sen ska det bli mysigt med midsommar och semester. Vi ska göra Sverige. Startar i Värmland, vidare till Småland. Sen till Gotland och Stockholm. Utöver det hoppas jag på en massa lata dagar vid vår sjö, på var altan med sol och grill och vänner.

Villen kryper och ibland hasar han som en liten apa...



Jag tog den!


Å nu då???


Första cykelturen...


Axel som Herr Nilsson på sommarfesten förra veckan..




 Och världens finaste Pippi!




 

Victoria + Daniel





Jag - en nätdoktor?


Sitter i soffan och zappar lite mellan fotboll och kungligt bröllop... Det är det som det handlar om på TV just nu och jag gilar ju båda sakerna... Har precis diagnostiserat mig själv med FALSK ISCHIAS genom att söka på det underbara nätet och behandlingen kommer innebära att Henrik får ge MYCKET rumpmassage. Är rätt nöjd med den diagnosen. Dels för att den är bättre än foglossning och dels för att jag gillar massage. 

Mumsar undebart surdegsbröd bakat av den fiskande hemmapappan och slänger blickar på min stora son som slocknat i soffan. Min lilla son har slocknat i sin säng efter den här stora stora dagen då han äntligen börjat krypa! Kan inte säga att han ännu har en teknik att skryta med men han tar sig dit han vill och är söt som socker. Allra gladast blir han om han får krypa efter telefonen, mina halsband eller en barnmatsburk.

Igår promenerade jag och Anna i en och en halv timma innan jag snabbt duschade, läste för Axe loch kastade mig på cykeln för att se Grey´s i Lindas tv-soffa. Vi grät och suckade... vilket avsnitt! Idag stod det utflykt på arbetsshemat... Lite rörigt men ändå härligt. Sen jag kom hem har jag hängt ute på gatan med barnen, lite kompisar och fina grannar. Jag har det bra....
  

Fredag imorgon! På lördag ska jag och Vicke klä oss kungligt, dricka skumpa och se på bröllopet. Efter vigseln kan våra prinsar och prinsessor få vara med...

Nu ska jag strecha rumpan men först en surdegsmacka till! Det är jag värd ;-)



VM hela dan...


Medans regnet öser ner så har vi innedag... Ser på fotboll förstås. Jag är ingen superentusiast som min man men gillar det ändå. Jag gillar ljudet TROTS tutor. Det var mycket sport på tv när jag var liten och måååånga kvällar har jag somnat gott till golfkomentatorerernas dämpade stämmor...

Min fina bror tog med Axel till Bushuset imorse. Sen har vi haft lite städning i området.

Det går dåligt med mitt VM-tips.... Förvånad någon?

Imorgon ännu en oplanerad dag....hmmmmm.... you know me!!!

go lördagkväll!

"Va söta ni är! Jag tror jag måste ta ett kort" sa Axel...


Eehhhhhhh....??

Det HÄR tycker jag är sött...


...och det här!


I LOVE YOU familjen!!!


Grisen-fisen äger!!


Axel har ju varit lite bekymrad över att han inte kan så mycket om Star Wars. Tur att han har självsäkra kompisar som kan lära honom...

"Mamma vet du att Grisen-fisen i Star Wars.... han suger inte. Han äger!"

Grisen-fisen kanske är den nya Darth? Vad vet jag?? Mer än att han äger då.....


Fredag!!!


Jag är mätt och lycklig... Min man har bjudit mig på rabarberdrink, god middag, rött vin.... jag har ingenting att klaga på. Nu är det fotboll och popcorn i soffan. Minsting sover i spjälsängen och storbus somnade precis i soffan.

Dagen var en salig röra. Men nu är det bara fredagskänsla i kroppen...

Hoppas du njuter din fredag!



Blomstertid?


Imorgon är det skolavslutning! Önskar så att solen kunde skina på alla finklädda barn.. Förra året fick jag matcha min klänning med komunens regnjacka då det fullkomligt öste ner när vi stod på skolgården.

Dagarna går fort. Om mindre än tre veckor är det midsommar. Om en månad åker vi till Gotland. Ska njuta av varje sommardag den här semestern. Tiden kommer inte tillbaka...
Imorgon innan jobbet ska jag lämna mina två barn.. ett på dagis och ett hos sin farmor. Sen blir det flaggtåg, Den blomstertid och stämning. Oavsett väder. Inget slår stämningen på skolan då det är avslutning!


Starwars


Jag hatar Star Wars! Jag gör verkligen det. Jag försöker tänka att det är en fas och jag försöker att ta det med ro men jag kan inte. Jag hatar Yoda, Darth, laser (oavsett färg!) och Guldroboten (vem nu f..n det är?).

Men ikväll,.. efter att jag läxat upp honom för att han lekte Star Wars med Vilmer, åt vi rabarberkräm med kanel, spelade kort och befann oss på en alldeles egen härlig planet, min älskade son och jag.



Nationaldag


Det bloggas glest just nu... Det beror på vädret. På jobbet. På att jag vill pussa och krama mina barn när jag kommer hem på dagarna. Och kanske just den här veckan för att det har duggat tätt med roligheter!

Känner mig lite gammal idag. Lite sliten efter after work i fredags med världens bästa kollegor/vänner. Redan vid fyratiden parkerade jag och Pernilla oss i solen på Avenyn och där satt vi sen i nästan 8 timmar. Senare kom Marie och Helena. Sangria, tapas, snicksnack och en hel massa asgarv. LYCKLIG att ni finns tjejer!





 

Igår var det dags för CYKELFESTEN. Jag har varit nervös hela veckan för det här galna eventet som mer än 200 personer på orten deltar i. Vet att jag kommer göra Pernilla besviken för några bilder från en heltokig härlig kväll finns inte. Jag hade fullt upp med att sporra min tjocka häst, dricka Tequila, dansa linedance, vara värdinna, vara gäst och dessutom försöka mäta mig med alla heta milfar ;-)
Kort går festen ut på att man cyklar runt och äter en trerätters middag på olika adresser med olika människor innan man samlas för en stor gemensam fest. Årets tema var cowboy... Jag och Henrik var rookies i detta ganska utvalda sällskap och nu ser jag framemot kommande år!!! Hade så kul! 

Jill Johnson och Luke fastnade på bild innan vi red hemifrån. Jag undrar bara om man kan se käckare ut än vad jag gör men jag bjuder på det....





Jag försökte se cool ut som Henkan men misslyckades.....


Min häst...


Nu väntar jag på att Ville ska vakna så att vi kan åka ner till Karin och Nicke där Axel är på kalas.
Det blir en slapp söndag med tennis på tv och återhämtning...

Min son var vacker som en dag när han var färdig att gå...




Nä nu väcker jag Villen...

kram


RSS 2.0