1a advent


God förmiddag första advent!

Vilmer förmiddagssover på altanen. Axel har en kompis här. Jag dricker kaffe och tycker att det är en skön söndag. Igår fick vi vara med och fira Gretas dopdag. Dop är mysigt... Nästa vecka är det Villes tur.

Tänkte planera veckans mat och för första gången klicka hem maten från ICA..
Hemkörning för 129 kronor låter helt fantastiskt!

Kram så länge

Houseman


Om du vill önska dig en duktig hemmaman i julklapp... önska dig min! Men du lär inte få honom.... ;-)
Henrik jobbade igår, jag och grabbarna var på dop.

När jag kom hem så var det till ett skinande rent hem med adventsstjärnor i alla fönster, granris och ljus på altanen och en sprakande brasa.
För att hinna med det efter jobbet måste han ha slitit som en galning!

Det var bara att sjunka ner i soffan och njuta av mitt rena adventspyntade hem, mina trötta söta barn och fina fina man....

Kärlek!

God dag!




Jag ska precis dricka dagens tredje (!!!) kopp kaffe efter lunch som bestod av rester från gårdagens middag. Den här lille tjockisen har vaknat efter en låååååång förmiddagslur på altanen. Snart ska vi ner till BVC för att se om Ville behöver en PT eller iallafall ett träningsprogram. Jag tror att han är svag på ena sidan av nacken.

Igår fikades det i vanlig ordning. Fika med grann-Anna på morgonen. Fika efter lunch hos Kajsa.
Nu.... fika.


Jag sover inte...


Istället fastnade jag i min egen blogg, min dagbok...
Jag började läsa i december 2008. Innan jag visste att jag väntade barn. Läste januari, februari, mars, april...
Det känns märkligt att läsa om en tid då han inte fanns. Om gipsat ben. Foglossning. Magsjuka. Inbillningssjuka. Gnällsjuka.... Järnbrist och om en väntan som då kändes som en hel evighet. Januari till juni VAR en evighet... då. Nu känns det som en piss i havet. Hur kunde det vara så tufft? Så ont? Så bedrövligt? Så långt?
Sommaren däremot var fantastisk...

Jag OGILLADE verkligen att vara gravid den här gången.... Hur illa kan det ha varit? Man skulle kunna tro att jag redan peppar min själv inför en ny men så är det förstås inte. Jag bara förundras över hur lätt det är att glömma och hur svårt det är att förstå när man fått den bästa av belöningar. Han ligger i vaggan brevid mig. Med tjocka lår och munkfrisyr.

Jag älskar mina gossar omåttligt....



Good day!


Det är härligt när en dag då man inte förväntar sig någonting bara blir en riktigt bra dag...

Vi mös runt hemma hela förmiddagen. Att efterbesiktiga bilen gick som en dans. Bjöd in mig själv till Pernilla där vi fick fika och pratstund. Hemma igen somnade Axel utan strul och sen sken mitt lillhjärta som en sol tills han somnade i famnen invirad i en filt och en massa kärlek...

Vaccinet gav mig bara ont i kroppen och en öm arm. Skönt!  

Imorgon får Henkan äta frukost på Axels dagis! Jag antar att det är hans tur... Senare är det slutbesiktning av lägenheten. Idag har vi markerat alla skavanker med gula post-it lappar som envist trillar ner och några har Axel dessutom flyttat runt.

Tror att sängen kallar. Jag har en vansinnig värk i nacken. Vet inte om det beror på min lilla lilla sängkamrat eller  om det fortfarande är grisvaccinet som spökar...

Godnatt alla fina!




Svindumt!


Ryktet gick från i fredags att det var u-landsvarning på mottagningen här då det var vaccinering för oss under 40 år... Först till kvarn, långa köer, arga människor...
Jag kom ju som sagt försent för att få en av de 200 doserna. Så idag satsade jag! Ställde klockan på 06.45. Drog upp Vilmer ur den sötaste bebissömnen och gav mig ner i mörkret. Var på vårdcentralen 07.30 och tog nummerlapp. Räknade snabbt att det var ungefär 40 personer som satt och väntade på att klockan skulle bli 08.00
Strax efter 8 kunde jag nöjd och vaccinerad lämna vårdcentralen som nu var proppfull med folk!!

Nu ringde Linda... På vårdcentralen är det helt öde och där finns en massa svinisvaccin kvar!! Typiskt!

Ja ja... nu fick jag känna på hur det känns att vara påklädd före klockan åtta. Det var ju ett tag sen... ;-)  

Nu har jag ätit slarvlunch... Weetabix! Det är sååååå gott. Åt det när jag var liten och återupptäckte det alldeles nyss. Små höbalar som blir geggiga om man inte äter jättefort! Jag väntar på att Vilmer ska vakna i vagnen utanför så att vi kan hämta storebror och åka vidare ner till Karin och barnen. 
Det är TUR att vänner finns nära när november regnar bort...

Jag är jättesugen på att köpa julklappar och jag har 175 kronor kvar den här månaden... hur ska det gå ihop???







 

Helgen är över...


Swipp swopp så var helgen över...

Lördagmorgon bjöds jag på mysig frukost hos Pernilla medan Lucky Luke var på kalas på Lekstan. Hämtade en svettig och lycklig kille efter 2 timmar.



Senare besökte vi Gunnebo julmarknad tillsammans med mamma och pappa.
Lite knapert bland stånden tyckte jag men ett stort plus för den lilla ursöta tomtevärlden som de byggt upp till barnen!

Gunnebo väcker som vanligt härliga tonårsminnen för mig eftersom jag under nästan 2 år jobbade där på helgerna... INTE på grund av något genuint hästintresse alls. Sanningen är att jag tillsammans med Johanna bluffade till mig jobbet eftersom jag inte hade NÅGON hästvana alls... Men det blev en plats att hänga, tjäna lite pengar och trivas! 

Mamma och pappa följde med hit och om man bortser från ett mindre utbrott från min sida då Axel aldrig höll på att varva ner och Vilmer skrek som en gris hade vi en jättemysig kväll. 

Idag... kaffe hos svärmor när Henrik skulle ta upp båten, en tur till Ubbhult och sen middagsbesök av Crille, Linda och BARNEN! Japp nu är de också fyra! Lille V var ljuvlig och det var härligt att ses!

Kvällens nattning av Storbus gick perfekt! Definitivt pasta på det! ;-)  Lillbus snusar brevid oss i soffan...
Det är med sorg jag säger ADJÖ till pepparkaksfrosseriet som precis börjat... kanske är det de små godingarna som ger Ville magknip???

Imorgon? Ska göra ett nytt försök att få sprutan i armen. Tredje gången gillt?
Annars är mitt mål att sova middag den här veckan!!! Tröttheten börjar ta ut sin rätt... på humöret, på mammalooken, på allt...

Dags att börja leta fram adventsfix! Bara en vecka kvar!

Nu -  Skavlan på SVTplay.

Sweet sunday!


Var ska jag börja?


Jag måste ta tag i saker. I lägenheten. I mig själv. Båda förfaller!!!

Chockstartade morgonen med att bli hämtad av pappa som körde oss till verkstaden för att hämta min bil. 09.20 skulle den besiktigas inte långt därifrån. För att fördriva lite tid blev det latte och pannkakor på McDonalds.....
08.45 checkade jag in bilen och skärmen upplyser mig vänligt om att jag kommit en och en halv timma FÖR TIDIGT! Var tar man vägen med två barn, ingen barnvagn om man befinner sig i ett industriområde klockan 9 på morgonen? Min räddande ängel var en snäll besiktningsman som antagligen såg min trötta blick och lät mig komma in ändå!! Det finns vänlighet där ute!

Tyvärr gick inte bilen igenom men det spelar ingen roll.... jag var glad ändå!

Gjorde mitt andra försök att vaccinera mig mot svinis. Vaccinet slut IGEN!

Henrik kom hem några timmar från jobbet och vi gick ut i skogen till Axels stora lycka. Kaffe, smörgåsar och äntligen lite sol!! LYCKA för alla!

Nu är det fredag och vi är själva.... jag ska försöka göra ett jätteryck här hemma. Om lägenheten är fin så kanske kanske kanske även jag kan få mig en lightrenovering om båda mina gossar tänker somna tidigt. Tyvärr är inte den lille så kvällstrött alls just nu...

Det får nog bli Idol, ett glas rött och lite Marabou Yogurt Strawberries (underbart mycket godare än den låter!)

Kram så länge

Axel igår när vi gick hem från dagis... biffig överkropp!




Familjen Bockarna Bruse...


Axel funderar över om storleken har någon betydelse....

Axel:"Mamma.. jag är mellanstor i vår familj.  Pappa är stor och Vilmer är liten."
Jag:"Okej.. vad är jag då?"
Axel: ".................. Du är trollet!"

Tydligen fanns det ingen storlek över till mig :-)

Trollpussar!


Godmorgon gråa dag!


November börjar likna november för två år sedan då vi flyttade hit. Området var en enda stor geggig arbetsplats i allt regn och rusk...

Jag har lämnat Spiderman på dagis och längtar faktiskt efter honom så att det gör lite ont i magen... Vet inte varför men när han virvlade in där bland ungefär fem andra Spiderman, några pirater, Starwarsfigurer och en och annan prinsessa så ville jag ta med honom hem igen trots att han kommer ha världens roligaste dag. Kanske för att han vaknade storgråtandes då han hörde att dörren låstes och Henrik inte sagt hejdå... (han trodde förstås att vi sov) och för att han sen hade så mycket fjärilar i magen inför maskeraden att han inte kunde äta frukost.


Trots att jag oftast är lyckorusig över min vardag så längtar jag sååååå efter ljus, sol och värme. En bokad resa skulle göra gott. Kanske också sporra till att spara de få slantarna vi kan spara just nu. Samtidigt vill jag inte längta framåt utan istället njuta av Vilmer och föräldraledigheten här och nu!!

Har ni sett nya ICA reklamen?? Jag skrattar högt!!

Idag kommer Kajsa och Svante på lite lunch. Senare simskola för Axel. Det är en bra dag! ♥

 

Små liv!!!


Fick starta den här dagen med glädjetårar! Äntligen pep telefonen som meddelade att ett nytt litet liv gjort oss sällskap. Crille och Linda fick en pojke i morse och jag är så glad för deras skull och för vår skull som får dela vår tid med dessa små liv. JÄTTEGRATTIS ÄLSKADE VÄNNERNA!

Efter dagis passade jag min ljuvliga gudson och Axels perfekta doktorskollega innan Karin gjorde oss sällskap för lite middag. Henrik jobbar kväll vilket var längesen men jag har fixat läggningar och nu njuter jag av lugnet, Grey´s och Digistivekex.

Jag laddar mentalt inför den kommande månaden. De flesta ser bara framemot adventsljus och mysiga glöggkvällar. Om man är gift med en kökschef så innebär det mååååååånga kvällar på egen hand. Jag borde väl vara van vid det här laget men inte.... Taktiken är väl att boka almenackan ganska så full för att inte känna mig ensam. 

Ja ja... enough.

Imorgon har dagis maskerad... Axel har inte bestämt om han ska vara Lucky Luke eller Spiderman. Kan bli en spännande morgon! Nu ska jag tassa in till honom och viska att han är det bästa jag har.. och lägga en pasta i glaset :-)

Kvällskramar ♥


Pasta i ett glas?


Min 4åring vill inte somna på kvällarna. Det ville inte min ett-, två- eller treåring heller. Han är rädd för häxor. För rävar. För "Harry Pokemon". Han är törstig. Vill Kissa. Vill äta. Det är orättvist. Det är tråkigt. Osv osv osv osv.....

Jag har sedan några veckor tagit tag i min mamma-akilles-häl..... nattningen.
Vi är inte där ännu men kanske kanske på god väg. Igår infördes belöningssystem alá nanny... pasta i ett glas. När glaset är fullt får han en present. Pasta får han när han somnar själv utan tårar. Kanske inte rätt väg att gå men om pasta räddar mina kvällar undan psykbryt i december då jag kommer vara julbordsänka så är det rätt väg.

Wish us luck!


Tävlar..


Jag är med och tävlar om ett valfritt Lipfishplagg, tävlingen hittar ni hos En Mölnbobos Liv och tävlingen sponsras av Lilla Bebben. Tävlingen är öppen för alla även er utan blogg. Den avslutas 1 december.




På menyn..

...Fransk laxlåda



Henrik som är hemma från jobbet idag också ligger i soffan och sover, minstingmannen sover ute på en mörk altan och lilleman använder soffan som klätterställning för att bli av med myrorna i brallan...

Det går BRA med min middagsplanering och vardagsmatlagning! Heja mig!

Det blev inget vaccin för mig igår... det var slut efter en timma. Önskar att bebisföräldrar var nästa priorierade grupp. Allt sjukdomsprat omkring mig börjar göra mig nervös...
Iställer blev det en urmysig förmiddag nere i centrum med Linda och stora bebismagen. Först kaffe, senare sushilunch. Nu längtar vi MYCKET efter den som låter sig väntas på där inne....

Idag har vi inte gjort NÅGONTING eftersom Henrik blev hemma idag också.

Nu är laxlådan färdig... återkommer med betyg!

Kram

Update: Fransk laxlåda - MVG! Axel älskade den (men petade bort purjon) och den sjuke kocken åt med god aptit. Nästa gång.. mer salt och mer dijon.


Ny vecka, nya tag...


Helgen var sur. Sur, trött och ilsken. Natten till lördag fick Henrik feber. Fick ställa in lördagens mys med Johanna och Elis och flydde hem till mamma och pappa för att ge Henrik lugn och ro. Söndagen gick i slowmotion och jag var mest TRÅKIG. Efter lite eftermiddagsvila så artade sig kvällen med glögg, middag och tramsig men rolig film.

Jag är som en jättebebis när dagar inte blir som jag tänkt mig. Dags att skärpa sig kanske med två småbarn i riktiga sjukdomstider???

Hade iallafall en dundermysig träff med Johanna och Elis i torsdags och en som vanligt supertrevlig kväll med våra grannar i fredags!

Ny vecka iallafall. Jag har en krasslig man och två fantastiska barn. Ville är en mönsterbebis just nu som äter, växer, sover gott och skrattar så fort vi pratar med honom. HAN ÄR EN SKATT! ♥ Axel tär på mitt tålamod med en, 4årings intensiva tempo, pinnsamlingar, pistoler och tusen frågor men får oss att skratta OFTA! Min begåvade unge kan redan skriva och läsa korta ord! ♥

Dagens frågetecken är om jag ska våga ta svinisvaccinationen idag??? Jag vill INTE bli sjuk....

Johanna och grabbarna


Söta Elis


Brorsorna gosar


Nybadad!


Min fina pirat
 



En närvarande mamma??? ;-)


Kvällsmys...













Till tant Anna


Kolla va cool jag är! Alla kläderna jag fick av dig är TOPPENsnygga!
Njut  i Thailand!!!!
 
pussar i massor / Vilmer


God torsdag från mig!


Jag bakar kladdkaka med valnötter, dricker smoothie och väntar på Johanna och Elisen! Jag är superGLAD över ett glädjebesked som jag fick i morse!!!! Mitt hjärta är varmare än på väldigt länge....

Ville skruvar sig som en larv i vagnen utanför så det är väl dags för mig att bjuda honom på lunch!

Hoppas ni får en härlig dag!






Kaffekärlek..


Jag går på kaffe! Jag dricker på tok för mycket kaffe! Aldrig har kaffe smakat så gott som efter en natt med amning och vakna nattstunder. Sen finns det så mycket tid för kaffe. Dagens tredje stora kopp njuter jag nu... medans Axel äter mellis och Vilmer beundrar lampan i taket...

Jag och Vilmer har varit på Kungsmässan. Lämnat tillbaka en klänning från Lindex pink collection som jag såg fånig ut i, fikat på Espresso House och strosat runt. Idag var Ville en perfekt shoppingbebis! Tyvärr hade shoppingmamman allt för tunn plånbok för att shoppa loss. Vilmer fick några basplagg i större storlek. Han växer så det knakar och det är redan dags att plocka bort bodys i storlek 56 ur garderoben.

Min rektor ringde idag.... hade nästan glömt att jag hade ett jobb ;-)

Ikväll är Henrik på kurs. Jag och grabbsen är bjudna på middag hos Karin och barnen. Inga tråkiga biverkningar ännu efter vaccinationen... skönt!

Imorgon kommer Johannispäron och Elis! Jippie!




Snöblandat regn och innemys...


Vi sitter inne och kurar. Dricker julmust och äter pepparkakor en månad för tidigt men det är ju så gott!
Axel har fått hyra film som belöning efter en vaccination som tydligen gjorde ondare än "att trampa på en vass spik" enligt Axel. Själv lyckades jag finta bort ett gynbesök ;-) hi hi....

Det är LYXIGT att vara föräldraledig. Det är LYXIGT att bara behöva fokusera på att mina pojkar ska må bra. Jag njuter verkligen så mycket mer än sist även om utbrotten kommer utan förvaring och tristessen korta stunder kryper på. Jag saknar mina kollegor MYCKET men att pausa från jobbet är inget annat än skönt.... än så länge.

Lite blandade bilder...

GRATTIS min vackra farmor som fyller 85 år idag!


Vilmer och jag på kalaset i lördags




Axel kan äntligen somna i sin säng!! Ibland så här....


Min grodprins idag i charmig bodysuit från mina kollegor


En dramatisk torsdag för några veckor sedan... Pernilla "mitt i" bombdramat ;-)


Nä... dags att fixa lite smoothie till mellis!

KRAM




Finns han?


Axels vanligaste fråga just nu är FINNS HAN?

"Mamma... finns han på Bolibompa?"
"Finns Kenny Starfighter?"
"Finns rumpnissar?"
"Finns Kevin Borg?"

osv osv.....

Men Tomten... han finns!

Axel: "Var bor tomten mamma?"
Jag: "På Nordpolen..."
Axel: "Men tomten har bara klätt ut sig!!! Det vet jag! Han är bara en gubbe med skägg som klär ut sig i röda kläder. Det vet jag. Men i Asien mamma... i Asien... där är tomten GRÖN. Och i Europa mamma... där är tomten BLÅ!"
Jag: "Men vi bor ju i Europa. Sverige ligger i Europa."
Axel: "??????????????????..... jaha........"

Hoppas att den riktiga blåa utklädda tomten kommer till mig den 24e december. Jag tycker att jag har varit RIKTIGT snäll i år! ;-)


Bloggtema


Efter 10 har bloggtema den här veckan... Blondinbella sa pecis att det är tjejer med skilda föräldrar  och som vill bli sedda som bloggar. Mina föräldrar är lyckligt gifta och jag rodnar lätt när någon som inte står mig väldigt nära berättar att han läser här. Undra då varför jag bloggar????

Brevid mig ligger en vacker kille och studerar med skelande blick sin högerhand. Jag dricker latte och väntar på att Anna ska komma till oss. Det var en halv evighet sen vi kramades och pratade loss så jag lääääängtar! Jag ska gosa lite med hennes mage där en färdigbakad liten polare ligger och lurar.

Helgen var toppen! I fredags kväll var vännerna Karin och Nicke här på middag. Alldeles för längesen! Axel och Saga lekte som de bästa bästisar från 18 till midnatt och vi vuxna hade lika trevligt som vanligt.
Lördag och kalas för min fina farmor som fyller 85 i dagarna. Familjen, kusinerna, alla ursöta kusinbarn och en väldigt mysig kalasdag.

Igår firade vi den bästa pappan jag någonsin kunde fått till mina gossar med hjärtsmörgåsar, kaffe, teckningar och en ny namnberlock till hans halsband. Nu har han båda sin skatter runt halsen. Myset avbröts abrupt när jag plötsligt hittade ett litet djur i Axels rum som jag TROR var en pälsänger. Gaaahhhhhaha! Äckligt! Startade en storsanering och stortvätt för att utrota eventuella äckelpottor. Städningen blev ett rumsprojekt och halva dagen ägnades åt ommöblering och ombyggnad av Axels säng och skrivbord. Min energi dog halvvägs men bra blev det och vi hittade inga mer smårdjur.

Senare gick vi hem till Crilla och Linda där Henrik hjälpte till med tapetsering. Linda och jag försökte hålla två supertrötta barn på humör samtidigt som vi lagade middag. Det är en lyx att ha goda vänner nära!

Den här veckan fasar jag för två vårdcentralsbesök.... vaccination för Axel och efterkontroll (fyyyyyyy) för mig.
Jag ser framemot besök av Johanna och Elis som kommer på torsdag!


Kram!


Pirat på middag


Har precis njutit middag med min lille pirat...



... och nu tittar vi på Pippi på de sju haven.

Är GLAD att vi haft en dag utan magont och skrik till skillnad från de senaste två dagarna. Började dagen med mysig frukost med Linda och sen fortsatte jag och Vilmer med att göra........ ingenting. Det är så skönt att bara vara med honom och njuta den här korta tiden. Innan dagishämtning åkte jag på en tur till Ubbhult för att hitta  kalaskläder inför alla kommande kalas och dop men Ville ville inte shoppa och en tunika som fick följa med hem i ren panik får tyvärr åka tillbaka till Ubbhult ;-)

Dagens Vilmer...



Ikväll ska jag se Bonde söker fru och Grey´s... ingen Champions Leauge tack!

Kvällspussar


 


Morgonstund...


Här har vi vaknat efter en tuff natt som bestod av mycket amning och magknip. Dessutom började morgonen med att Vilmer kräktes rätt i ansiktet på mig som somnat nära nära mitt älskade matvrak....
Men nu... när vi tänt ljus, Vilmer somnat om i sin babysitter efter mer mat och flera skratt, Axel myser med Bolibompafrukost och jag njuter av GOTT kaffe från min nya pressbryggare och en croissant... då är allt vansinnigt skönt igen.

Ruskvädret kommer hålla oss inne tror jag. Baka muffins och tvätta innan vi ska gå och hämta en kompis till Axel som ska vara här i eftermiddag.

BORDE... göra inbjudningar till dopet. ORKAR inte...

Jag längtar redan efter Henrik och han som bara gick för en timma sen :-)

Nu ringde Pernilla och varnade för mycket sjukdom på skolan... suck. Jag som verkligen ville åka och hälsa på den här veckan. Men det är inte värt det om Vilmer åker på Svinis eller Kräkis eller någon annan läskig sjukdom...

Du växer så det knakar vår minsta skatt...




Måndagsbesök!


Jag har precis lagat en fransk köttfärspaj och väntar på besök av min farfar och hans sambo. Pappa kommer också och gör oss sällskap eftersom farfar faktiskt fyller år idag!
Började dagen med att handla efter att jag lämnat Axel. Mötte mamma för en latte på Allum innan jag åkte vidare till Linda där det var mamma-lunch! Det är en fin tillvaro... ingen rast och ingen ro för en mammaledig ;-)

Hämtade min fina son och åkte hem för att fixa inför kvällen... 

Nu har viu tänt så mycket ljus här hemma att vi antagligen kommer få värmeslag men det är ju så myyyyyyysigt! Vilmer som är ett stort fan av sin babysitter har varit hur nöjd som helst hela eftermiddagen och ingen är gladare än jag över det!

Vi tänker ta veckan som den kommer. Ett besök på jobbet är det enda jag planerat in.


Hoppas din vecka har startat bra!

Gåsajakten from hell


Phu! Kom hem alldeles nyss efter en poängpromenad som varade i tre och en halv timme!!!!! Och allt man kan vinna är en GÅS!?! "Obs! Ej barnvagnsvänligt" stod det vi starten så vi tog med både barnvagn och cykel med stödhjul........  Halvvägs var Henrik superstressad för att inte hinna i god tid till IFK-AIK och lämnade mig, svärmor och barnen i Lindomes skogar och vi fick fortsätta gåsajakten själva. Vilmer sov sig som tur var igenom hela promenaden. Axel var otroligt duktig så det hela gick ganska så bra ändå. :-)

Nu steker jag köttbullar och laddar mine egna batterier med att småäta Polly och lyssnar på sportradion...

Helgen var som sagt alldeles alldeles toppen! Fredagen började med korvgrillning tillsammans med familj och på eftermiddagen åkte jag och hämtade Anna på flygplatsen. Vi kom hem till middag fixad av Henrik och mös sen med prat, mat, Idol och en massa godis. Anna skämde som vanligt bort mig och hade handlat en halv garderob till Vilmer med helt ljuvliga kläder! Tack snälla vännen!

Lördagen tillbringade vi på fina Långedrags värdshus där Vilmer skötte sig som en drömunge, vi åt god räkmacka och gick loss på kakbuffén. Vi skyller på gravidhormoner och ammningséffekter.... ;-) 
Alldeles för snart gick hennes flyg hem igen men vi ser alltid till att fylla tiden med kvalitet som vi kan leva på tills nästa gång vi ses. 

På kvällen var vi bjudna på middag hos Nicke och Lissan. God mat, goda vänner och lite BUZZturnering. Toppenkväll! 

Och idag har vi som sagt jagat gås............ resten av söndagen tänker vi mysa runt i våra långkalsonger. 

HEJA BLÅVITT!!!!!!  1-0!!!!!!!!!!!!!

Lite bilder....



 





 



 






God morgon!


Jag sitter i morgonrock och ammar världens goaste bebis medans världens goaste unge ser på ett kasst barnprogram på tv4.... Jag har haft den härligaste helgen och då har jag ändå en hel dag kvar! En dag som jag HOPPAS sluter med guldpytt!!! Henkan är på riktigt jätttenervös. Jag är mest nervös att han ska hamna i vägen för frustrerade stockholmare!! Vi andra tre ska inte gå på matchen... till Axels stora sorg. Tror jag köper hem matchen till mig och mina minigrabbar. Jösses.... flera rader SPORT på bloggen! ;-)

Jag kommer tillbaka snart! Jag tänker laga amerikanska pannkakor till frukost!



RSS 2.0