Utan tid och ork...


Hur kan man längta ihjäl sig efter ledighet när semstern börjar den 16 juni??? Hur kan man vara slut utan en gnutta energi över när dagen är över??? Jag längtar mig galen efter att få vakna hemma och inte behöva lämna mina barn på dagis och bara vara. Längtar efter en pigg och glad familj. En familj utan tröttblossande kinder, hesa stämband eller prickar på tungan. En familj som äter något annat än välling och vindruvor.

Jag längtar... och räknar ner.

Helgens fest var såååå rolig. Mer än 200 rastaklädda partysugna människor, ösregn, middag på tre olika adresser, fest natten lång med en massa dans, Rom och cola och ljummet vin. Superkul!!







Och så här glada var vi när vi kom hem.....


Igår var det fördelsdagsfirande! En lycklig 6åring som hellre ville leka med sina kompisar än att gå på bio med mamma. Hade mysigt tårtkalas som avslutning på en ganska så lång dag. Bäst var den nya cykeln..... med växlar!! Min älskade älskade stora kille! Du är fantastisk!

Nu... dags att ta hand om sig själv. Natti!


Sex år av kärlek


För sex år sedan låg du som en liten groda på mitt bröst och jag var så lycklig man någonsin kan vara... Idag fyller du sex år min stora skatt! Ingen är så fin som du. Du är snäll, klok, rolig och full av empati och jag är så glad att du är MIN!

GRATTIS AXEL!



6-årskalas!


Idag var det partydags! 6årsparty för min vackra kille som blir 6 år om precis en vecka. Tillsammans med kompisen Tilda hade han bjudit in hela avdelningen och några bästisar där utöver till gympasalen på min skola.
24 barn, långbord, hinderbana, discorum, pannkakor och glass! Mycket Eric Saade och lianer och presenter. Massa skratt och inget gråt! Toppenkalas! Lite extra bonus blev det när en av barnens pappa kom med brandbilen som alla barnen fick klättra runt i. Superhärligt!









Födelsedagsbarnen!!


Imorgon börjar en ny vecka. En vecka fullproppad med utvecklingssamtal och mycket jobb. Skoladagarna är få nu och tiden rusar mot sommarlov och jag längtar mig galen efter att få vara hemma och njuta av lediga dagar med barnen. Det här är sista hela skolveckan..... jösses. Lite tid och mycket separationsångest.



Kvällspuss!


Den finaste av komplimanger


Idag sa en kvinna till mig

"När man träffar någon som Axel så vill man bara skaffa ett barn till...."

Kanske en av de finaste komplimangerna jag någonsin fått...


Kalla kårar...


Gaaah. Slöar i soffan och ser på 112 Luftens hjältar och det handlar om den björnbitna 12åringen i Funäsdalen!! Det går rysningar och kårar genom hela kroppen på mig! Fy sjutton vilken tapper liten kille....

Vi har en riktigt fin söndag. Njöt av min sovmorgon innan vi packade ihop oss snabbt och åkte till Vattenpalatset. Jag och badhus passar INTE ihop men just det här i Lerum får högsta betyg av en frusen morsa. Det är faktiskt mer än okej och passar båda grabbarna perfekt! Vi hade jättekul alla fyra. Axel och Villen hittade varsinn favoritrutschkana och var helt slut efter 2 timmars intensivt badande.

Villen har sovit sen vi åkte därifrån, Axel har gått till en kompis och jag njuter lite barnfri tid med kaffe och slummer i soffan.

Igår laddade vi för Eurovision hela dagen och dansade till Saade mer än en gång. Fotbollsträning för mig och Axel där pedgogen i mig dominerade efter 2 minuter....... Sen lite byhäng med fika och fiskdamm. På kvällen kom käraste vänner på middag och en lååååååååång väntan på reslultatet. Tänk va nära vi var ändå!! Söta söta Saade.

När Henrik och Villen vaknar ska vi sätta upp min nya fina Stringhylla!


Good morning vab-friday!


Dricker dagens första kaffe och lägger upp en EFFEKTIV vabb-dag! Jag ska städa, jobba, vårda barn, städa garderober.... och när Henrik kommer i eftermiddag ska jag ut och springa. Oj oj oj..... Såklart kommer inte hälften av det där hända... Mer realistiskt är nog vårda barn, jobba lite och på sin höjd göra lite fredagsmysigt.

Vi får väl se! Axel har vaknat och friskförklarat sig själv... Som sagt. Vi får väl se!

Ha en fin fredag!


Ibland kan ett halvt kilo kissig blöja lös...

img_2036 (MMS)

Ibland kan ett halvt kilo kissig blöja lösa ett dagisdilemma! ;-)


Vabbilabb


Blev hemringd från jobbet idag och jag tror faktiskt att det var första gången vilket är rätt fantastiskt med ett dagisliv i 4 år.... Axel hade hög feber och nu vabbas det och jobbas hemifrån. Min feberskrutt vill ändå bara sova, dricka saft och se på film så jag sitter och rättar prov för glatta livet!

Mitt stackars hjärta! Hoppas att hans mage klarar febern bättre än vad Henriks gjorde... Inga mer ångestnätter tack!

Jag gjorde det!!


"Gå ner 4 kg till midsommar - ut och spring!" läste jag i Amelia.

"Imorgon gör jag det, sa jag. Imorgon ska jag ut och springa!"
sa jag.
"Varför inte idag?" sa Henrik.....

Ja varför inte????

Jag gjorde det! Med nya träningstights och min vita älskling i handen sprang jag en runda på svettiga 35 minuter. Och Marie... jag gjorde till och med grodhopp i en uppförsbacke när ingen såg mig!

Fy sjutton va nöjd jag känner mig!

En lång natt?


Vad jag önskar att jag inte funkade på det här sättet. Skräcken har mig i ett järngrepp både psykiskt och fysiskt och jag orkar inte med det. Henrik kom hem, mådde inget vidare och har kräkts. Jag har stängt in både honom och mig själv och barnen men det lär inte hjälpa. Det blir en vaken natt. En oros natt. Och det värsta är att det följer MINST två till.... Faan. Dags att ta tag i det här på riktigt...........

Fina dagar...


Vi har haft en finfin dag! Älskade sol du får gärna gärna stanna läääänge!
Det var en mindre aktiv fotbollstränare idag eftersom det var en liten kille som absolut inte ville släppa sin mamma.... nästa gång stannar Villen hemma.

Min födelsedag igår var också finfin! Jag måste säga att det blir absolut inte sämre att fylla år! Jag känner mig alltid så firad och ihågkommen och uppvaktad så jag nästan skäms!
Eleverna bjöd på uppträdande med munjiga (!!) och sång, jag fick riktiga toppenpresenter fulla med omtanke och några med lyx... somrigt nagellack från söta Marie, feelgood godis och skvaller av snälla Viktoria, tysk choklad av mina elever, en vit ursnygg Iphone av min man, Stringhylla från mams och paps, en stekpanna man blir glad av av bror med familj, ett Mattehusfat av bästa mormor och ett jättefint armband av fina Pernilla. Bortskämda jag! Lyckliga jag!

Axel har haft vattenkkrig med kompisarna hela dagen och har äntligen somnat i soffan.... så nu... ett glas vitt och en vit Iphone!!! :-)



Natti.






Jodå...


Jag är kvar. Ett år äldre till och med! Fråga mig inte var veckan tog vägen men blogga låg inte överst på tidslistan just den här veckan. Idag står min första fotbollsträning med P05 på schemat, sen ska jag njuta av mina fina födelsedagspresenter och få fikabesök av finaste Pernilla. I helgen är det jag och mina grabbar. Henrik har åkt på fiskeresa.

Tillbaka sen.

RSS 2.0