M som i...



...måndag med mamma, Marimekko och Me&I!
Lämnade Axel vid 9 och strax efter kom mamma med färska croissanter och vi tog långfrukost och pratade. Efter en kort tur till Freeport för att helt enkelt utnyttja rabattkuponger på Iittala outleten ;-) Kom hem med två fina Marimekkoskålar - den ena present från mamma.
Mamma hämtade Axel på dagis, jag satte igång att baka tekakor och kladdmuffins inför kvällens klädparty och världens bästa man kom hem och bonade golven!!

Ikväll har ett helt gäng fina morsor (och ett gäng fina barn) varit här och kikat och fikat när Pernilla visade höstkläder från Me&I.
Axel valde själv en Lucky Luke-tröja (!!!), jag en flygplanströja och kunde som vanligt inte motstå säsongens underbara svettisjacka. Axel har en färg från varje kollektion.....

Pang pang Lucky Luke...

Nu går det som vanligt stora vågor på magen och jag känner mig konstant kissnödig... Henrik har åkt ner till Nicke för att se Zlatan och jag ska försöka läsa mig till sömns.

Imorgon - frukost på Axels förskola och senare träffa Johanna och Elis... mysigt!


Walking with dinosaurs?


Axel vill så gärna tro att han vågar...
Jag vill så gärna gå...
Ska vi våga chansa på Walking with dinosaurs i oktober??
Hmmm....



???








70-tals morsa?


Idag har jag inte gått utanför dörren och klädseln påminner mest om Egons mamma i 70talsboken "Snart har vi en baby!"...... och jag tänker inte ens skämmas för det!

Axelsson snarkar i soffan, Henrik är på fotboll och i min 800 grader varma kropp lever Dunder-Karlsson rövare som vanligt på kvällarna. Om h*n inte bestämmer sig för att komma ut så ska jag äta frukost med min mamma imorgon och ha Me&Iparty här hemma på kvällen. LOVAR att ha bytt om tills dess ;-)

Nu ska jag se på svensk film på TV4... Gangsters med Persbrandt. Har aldrig hört talas om filmen men ger den en chans...

TODAY


Henrik och Axel kom hem med skogens gula guld istället för sjöns svarta...




Natti natti!

 

 

 








Softa jag...


Jag softar... Som vanligt. Jag börjar bli väldigt bra på att hänga, baka lite, laga lite mat, städa lite, surfa lite..... Det är väldigt lite JAG annars men jag njuter ändå. Det är ju väldigt tillfälligt och tidsbegränsat vilket gör det njutbart. Sena kvällarna är min sämsta tid på dygnet då oro, illamående och en VILD VILD VILD bebis gör det omöjligt att slappna av...

Vi har haft en mysig förmiddag. Axel har äntligen fått flyga med sin drake i det perfekta drakflygarvädret. Nu är han och Henrik iväg för att se om några kräftor varit okloka nog att krypa in i burarna. Ikväll ska Henrik på fotboll och jag.... jag tar väl och bakar något, städar lite, softar lite ;-)


Hej så länge!


Fredagsbio


Det blev Ice Age 3 för mig och Axel i fredags.
Vi var ensamma i salongen vilket passade perfekt då vi både kunde slänga upp fötterna och prata högt under hela filmen...


 


Badbollen och jag i bubblorna...




Jag längtar efter dig!


Mysteriet...


...med de GRÖNA slingorna!

Karin tidigare ikväll: "Har du någon bra frisör jag kan gå till?"
Jag: Nej... jag går till olika.
Karin: Men klippa och slinga... hur fel kan det bli?
Jag: Nä.. vad är det värsta som kan hända?
Karin: Jag kanske får gröna slingor....

Alldeles nyss kom jag hem och upptäcker det här!!!



Jag som inte ens gått till någon frisör ännu???? Har någon fifflat med mitt schampo? Har Axel målat med mitt hårband? Är det bara taskigt gravidhår? Jag förstår ingenting!!! Jag vet bara att slingorna inte går bort med tvål och vatten och att det definitivt är beviset på att jag MÅSTE klippa mig innan bebisen kommer...

Skumt...


Brandman or not?


Köpte ett par stövlar på halva priset... sk brandkårsstövlar. Jag känner mig som klumpfot när jag provar dem till tunna leggings... men kanske blir det höstmysigt med jeans eller grövre strumpor? I Lipstick hösthånglades det i liknande stövlar ;-) Retur eller inte????


Fredag för två...


Har vaknat efter en riktigt god natt, ätit grötfrukost med Axel, betalat räkningar och suckat över hur plånboken kommer se ut den närmaste tiden. Nu väntar vi på Fredrik som kommer på TV4 om några minuter och senare åker vi in till stan för att gå på bio. Jag ska se till att njuta av egentiden med Axel för snart är det någon mer som kommer att behöva mig....

Kram så länge!

Grattis Fredrik!!


Igår vann Henriks kollega Fredrik tävlingen Årets köttkock 2009!!! Jättegrattis!
Se honom nu 09.20 laga vinnarrätten i Nyhetsmorgon på TV4.

Fredrik Andersson från Mölnlycke tävlar med Fläskrulle på sida & fläskkarré, serveras med rökt revbensspjäll, selleripuré, kummingrönsaker, fylld potatis och karamelliserad löksky.


(text och bild från www.svenskkottinformation.se)

Torsdag eller söndag...? Whatever!


Det känns som söndag utan söndagsångest... Hela familjen hemma och en dag i slowmotiontempo. Behövde det efter en bedrövlig natt. Försökte lägga mig tidigt med kroppen var orolig och vid 12 kom den vidriga magsmärtan i magsäcken tillbaka..... ONT ONT ONT fram till halv tre i morse då det äntligen lugnade sig och jag sov några få timmar.

Kvart över 8 skulle vi vara på BVC för 4årskontroll och det var en trött mamma och pappa som gck dit med en pigg lycklig son. Från kontrollen gick en lite piggare mamma och pappa som under besöket vuxit ungefär en decimeter av STOLTHET... Det är lätt att bli blind och inte se hur fantastikt duktig han faktiskt är. Fick också med oss ett litet varningens ord för att se på nästa barn med rättvis blick. Mammaskryt.... because I´m worth it! ;-)

Sen åkte vi hem och åt frukost innan jag somnade och sov som en gris i nästan 3 timmar!!!!

Igår kväll hade jag den mysigaste kvällen med Pernilla, Annie och Marie på Långedrags Värdshus. Skönt att få lite jobbskvaller och tid med vänner jag saknar att inte se varje dag! Love you!!!

 



Nu gick precis mina killar ut i skogen. Den ene med svAmpögonen på och den andra med blåbärsblick. Hoppas det kommer några bär hem till muffinsbaket... Risken är att alla hamnar i munnen.

Själv väljer mellan att vacuumförpacka (!!!!) lite sommarkläder eller lägga mig i ett varmt bad.............
Man vet ju inte om sommaren är slut så det blir nog badet.

Håller tummarna för en natt utan magont om det inte betyder bebis då förstås!
Redo lär jag ändå inte bli så..... bring it on!
Fast jag har ju Me & I party på måndag och dagisfrukost på tisdag och Henrik har ett viktigt bröllop på lördag och....
ha ha ha ha! Precis som om inte Dunder-Karlsson skiter fullständigt i våra planer!!!


Freshmilk


Tipsar om en butik som ni hittar både på nätet och på Kastellgatan - Freshmilk. Cool butik som min barndomsvän  driver. Jag var hos henne häromdagen och beställde den här...


När det är dags att hämta den så ska Axel få de här snyggingarna..

 

(Bilder från freshmilk.se)

Nu har jag bakat tekakor ur Leilas Piece of cake och snart kommer Kajsa hit med lilla Svante. Axel var inte stormförtjust vid lämning i morse men jag vet att han har det fint nu.... Imorgon blir det ledigt för hela familjen. Tapetsering står förhoppningsvis på schemat.

kram så länge

Ingen god natt...


... och inte direkt sovmorgon heller eftersom Axel absolut tyckte att vi sovit färdigt när Henrik gick upp för att klä på sig och åka till jobbet.

Jag: "Vad skönt att ligga kvar lite...... (snääääääääälla lite till)
Axel "Vad skönt att se pappa naken!" (????????????????)
 

I natt sov jag riktigt illa. Fick luriga förvärkar och låg och väntade ifall det skulle komma fler... Fräste åt Henrik som först flög upp och borstade bort spindlar ur täcket (spindlar som förstås bara fanns i drömmarna). Fräste igen när han senare låg och klämde på min hand och pratade mogna frukter och mat. Vaknade av ösregn. Vaknade av vaken bebis. Vaknade av ont i ryggen. Vaknade.

Men nu är det en ny dag och jag ska göra lite grötfrukost till mig och Axel. Sista dagisdagen den här veckan tror jag....


På kurs för hälsan!


"Vad ska du på för kurs mamma?"
"Jag får lära mig hur man får sina barn att äta nyttigt."
"Men det vet JAG! Man tar bara en sked och en gröt och sen ger man bara det till bebisen!!"
"Nu tänkte jag mer på hur man får så stora barn som du att äta nyttigt"
"Jaha............"

Jag fick pluspoäng på kursen idag. För bristen på LIGHT i vårt kylskåp. Jippie! Efter ikväll känns det till och med ok att byta Lätta mot Bregott. Jag börjar gilla den här kursen ;-)

När jag kom hem hade vi besök av Christine, Johan och Nellie och nu står barnvagnen i förrådet....... Förstår inte att det faktiskt är ganska nära. En blick i spegeln borde ju räcka för att förstå det.......

Nu ska jag få en liten brandman att varva ner alldeles för sent som vanligt... men just det... SOVMORGON imorgon också!

Min telefon har en inställning som gör att den tar kort automatiskt när den jag fotar LER!!! Är inte det helt galet knasigt??

Imorgon ser jag framemot fika med Kajsa och senare middag med mina kollegor.

Natti natti!


Höstfynd?


"Konstigt att jag inte har någon lust att gå ut och shoppa nu när jag har tid för mig själv..."  tänkte jag i morse. Det finns några enkla förklaringar till det:

1. Min kroppsform
2. Min plånbok
3. Det är ju så mycket roligare att nätshoppa!!!

Hoppas att jag precis gjort ett riktigt klickfynd och hoppas att också min älskade man förstår vilket fynd det är...
Halva priset på valfri vara på Ellos och jag hittade den här Twist & Tango jackan som är som känns helst perfekt barnvagnspromenader i höst/vinter ;-)  Vi får väl se....


Och idag får jag hämta den här...


Nu - kaffe och Mama i soffan. Livet kunde varit sååååå mycket sämre!


10 000 triviala anledningar...


... till lycka!

Solen skiner, vi kunde äta middag på altanen, Axel (och Henrik..hi hi) åt min spenatpastasås, Henrik har tvättat våra fönster, bebisen verkar pigg som en mört, Axel monsterinsektsbett verkar lugna sig, Lipstick ikväll, imorgon får jag min nya telefon, på onsdag ska jag äta middag med mina fina kollegor, jag är ledig imorgon... och nästa dag... och nästa dag... osv.

Happy me!





Familj


Några bilder från gårdagen...

Axel och Alva mumsar lunch


Den spännande skattjakten kan börja...


Tur att Elin kan läsa ledtrådarna...


För att tjäna guldpengar fick man arbeta hårt med maskinerna...


...och pengarna behövdes när man mötte piraten!!!


Poolbad


Två sysslingar i magarna som väntas till samma dag!!!


Axels fina sysslingar




Min stora kärlek...


Även tjockisen vågade gunga...








Godmorgon nya vecka!


Vaknade utsövd trots att jag har drömt märkliga mardrömmar hela natten. Jag som i vanliga fall inte är någon tuffing på nätterna har den senaste veckan blivit ännu oroligare... Vill inte vara ensam, överbeskyddar och oroar mig för Axel och somnar orolig i kroppen... Kanske bara spänd inför det som väntar.

Igår hade vi en helt fantastisk dag tillsammans med min faster och mina kusiner med familjer! Bättre ställe än min fasters hem att tilbringa en sådan dag finns inte. God lunch, spännande skattjakt som Helena ordnat, bad i poolen för alla modiga barn och en hel del fotboll där Skara mötte Göteborg... Trevligt och jättemysigt! Bara en person saknades... min farbror. Men jag tror att han log stort igår, från var han nu än befinner sig, när han såg alla lintottarna springa runt på gräsmattan... ♥

Bilder kommer lite senare.

Kram så länge!

"Du luktar kräfta!!!"


Morgongos med Axel var alltså inte att tänka på... och då drack ju jag ändå ingen alkohol. Inte konstigt att han ändå valde mammas sida i natt...

Kräftskiva nere vid sjön igår med mer eller mindre nyktra grannar... Gårdsfester och personalfester, då är det legitimt att bli så full att man trillar genom tältduken och nästan eldar  upp barnvagnar??! När våra barn i det närmaste huset inte orkade längre flyttade vi 6 (plus barn) upp på vår altan där vi fortsatte vår egen fest. Jättetrevligt! Vilken tur vi haft! Bästa huset!! ;-) Fick besök lite då och då av vinglande grannar. En som somnade i en altanstol fick vi väcka när vi andra skulle gå och lägga oss...
Vi åt oss mätta på havskräftor och nu får jag nog betala med en nu omgång magkatarr men det får det vara värt.

Om en timma åker vi på mini-släktträff med fina kusiner. Ser framemot en hel dag med lek, prat, poolbad och mat!


Hoppas ni får en skön söndag!


Äntligen!


Jag bloggar i soffan!!! Kanske sist i världen med att dumpa den stationära datorn men äntligen....
Igår eftermiddag impulsshoppades den en JÄTTEFIN telefon till mig och en LAPTOP till familjen. Happy!

Klockan 03.50 satt jag i soffan och åt Risifrutti och hade världens vildaste bebis i magen som höll mig vaken... Om den vill ut så är den tydligen lite osäker på vilken väg den ska ta.....

Lördag betyder fix hemma och ikväll kräftskiva på gatan. Härligt!

Ha en fin dag!

Godmorgon fredag...


Idag kom den ledsna morgonen... suck. Kanske inte så konstigt när hela familjen snoozar bort viktig tid så att det enda som fanns tid för var pencilin, påklädning, tandborstning, lite löften om fredagsmys och snabba pussar i hallen....
Jag ska snart vara hos barnmorskan och skriva "förlossningsplan"!!! Tror jag ber henne skriva:

1. Snabbt
2. Smidigt
3. Smärtfritt

Det är iallafall min plan! Om naturen eller DunderKarlsson har en annan återstår att se. Kan man vara INTE redo efter snart 9 månaders gnällande...???? Jag vet inte...
Efter barnmorskan så blir det en litet besök på jobbet, hämta kräftor i fiskhamnen och ladda upp inför det utlovade fredagsmyset.

Igår softade jag HELA dagen med min granne Anna på altanen. Åt nybakta muffins, lunch och pratade i solskenet. På kvällen åkte jag och Axel och kikade när Henrik spelade beachvolley och picnicade med Nicke, Lissan och Olivia.

Nu - smoothie med NATURELL yogurt, banan, hallon och linfrön ;-)

Ha en fantastisk fredag!

Nytt i mitt kök...


Förra veckan köpte jag den här kokboken för nu j...lar ska det bli ordning på vardagsmatlagningen!!!
Idag testar vi (Axel och jag alltså.. no chef in the house...) första receptet, Smillas lax i ugn, och ingridienser till morgondagens middag är redan inhandlade! Wish me luck!


Dessutom har jag två nya favoriter i köket som kanske kan göra matlagningsstunderna något gladare...
Min suveräna blender som jag fick av mamma och pappa och en gul flingburk  som jag unnade mig själv i present häromdagen när himlen var lite grå... ;-)

 





Skåpsröjning... I like!


Mår så bra av att rensa! Slänga, rensa och sortera... Det är dock lätt att fastna när man hittar en liten kartong märkt med "Nostalgi"... Redan när jag träffade Henrik 1997 hade jag en låda med små sparade saker under sängen i flickrummet. Lådan innehåller lite andra saker nu men fortfarande en massa saker som väcker varma minnen.... Jag lovar! Det är inte så dumt som det låter att ha en sådan låda...

Axel är hemma idag. Tar det säkra före det osäkra eftersom doktorn inte säkert visste vad blåsan på fingret var. Det är inte vattkoppor som tur är men vi fick antibiotika ifall det skulle vara en svinkoppa med tanke på att faktiskt bebisen KAN komma när som helst... även om det inte känns så troligt. Men ingen mer blåsa har kommit och efter 2 dagars antibiotika så är han hursomhelst smittfri så imorgon blir det nog dagis igen... om inte fler blåsor ploppar upp förstås.

Så vi myser runt här hemma trots att solen gassar... härligt!


Hälso... what?


Jag är inte känd för mitt hälsotänk och efter 8 månaders graviditet vet jag knappt vad regelbundna måltider och sockerfritt är. Jag har varit på kurs men kunde lika gärna suttit på en ljugarbänk med 8 andra gravidtjockisar!! Jag ljuger INTE! Jag blev tvärtemot-Karin och erkände glatt både halvfabrikat och fruktyougurt till kvällsmat! Vad ska vi göra där om vi ska ljuga oss igenom varenda träff?? Jag förstår inte? Men faktum är ändå att jag till nästa vecka har lovat att blanda Axels fruktyogurt med naturell..... Jag fnissade heeeeeeela vägen hem men lovar förstås att göra min läxa! Undra om de andra gjorde smoothie med linfrön och ägg i till kvällsmat till sina barn i kväll??? Skulle inte tro det :-)

gonattpussar






Mamma & pappa 40 år!


I söndags firade mina älskade föräldrar 40 år som gifta! BRAVO som min farmor sa ;-)  Jag överraskade dem med en fotobok med bilder från 1969 - 2009. Några av bilderna.....

Pappa och Jonas 1975



Sommaren 1983


Jag fyller 5 år




Pappa och jag 1986 på stranden i Frankrike

Fyra sköna 80tals-kusiner....

Jonas och jag i Las Vegas 1988


Mina SNYGGA föräldrar 1991


Min student 1996


Herr och Fru 1969






Hemma... inte på jobbet....


Hemma och njuter av total lugn och tystnad... Känns overkligt lyxigt att få rå om mig själv några timmar. Kanske just därför har lite extra energi smugit sig på och jag är sugen på att RÖJA! Synd att den känslan kom i vecka 37.......
Det onda i magen lugnade ner sig efter helgen och bebisen som legat bestämt på sin plats i flera veckor har plötsligt börjat byta sida. Skönt för min trasiga magsäck och så länge den tänker stanna med huvudet i startläge är det helt ok för mig!

I helgen pysslades jag och Axel om av mamma och pappa. Ibland är det skönt att bli 5 år igen....
På fredagkvällen kom de hit och lagade middag och mös med oss. På lördagen gav jag och Axel oss iväg på en trip till Kulturkalaset. Det började bra med barnallsång, lotterier och duggregn. Slutade med snyftande morsa med magont, dyblöta kläder och en bussresa där mamma väntade vid hållplatsen för att IGEN ge oss middag (och torra kläder). Karin 5 år IGEN.....

 

I söndags var det dop för världens finaste Elis! Ett mysigt tårtkalas där huvudpersonen förstås sov den mesta av tiden som det brukar vara.

Prästen med familjen!


Tre fina barn på tårtkalas!




Hjärtat!


Vår present (beställd från min favorit isa.nu)


Igår - Ullared med mamma! Trångt, svettigt och alldeles underbart!

Idag väntar läkarbesök för att kolla upp Axels hand och sen mammagrupp för andragångsmammor med fokus på kost, hälsa och livsstil. Ska bli riktigt roligt! Ja... inte läkarbesöket då... det blir nog mest mutor och protester.
PUSS!

Tapet?


Äntligen får jag chansen att tapetsera i Axels rum! Vi har tagit bort hans garderober och plötsligt känns ett pyttelitet rum bara litet och dessutom finns det lite vägg att tala om. Jag ÄLSKAR tapeter!!!

Några favoriter... Hjälp mig välja!

  

  

1000 saker...


...jag skulle önska att jag orkade göra. Men jag försöker att gilla läget och bara ta det lugnt.
Magont som inte vill ge med sig men idag besöker jag Apoteket IGEN efter nya tips från barnmorskan. Inte konstigt att magen gör ont när man har ett par fötter inkilade mellan revbenen. Skulle behöva en överkropp som var minst 10 cm längre just nu. Antingen väntar en jättebebis i för trång mage på att få komma ut eller så är det helt enkelt en ovanligt ovig liten en som envisas med att sträcka ut sig mer än vad min kropp tillåter.... ;-)

Igår var det Ikeabesök för hela familjen! Kom hem med kassar fulla med småsaker som vanligt. Köpte kuddfodral och tyg och mös av stolthet när jag hörde Henkan ropa till vår granne: "Robban! Har du någon rosa sytråd?!"
Nu ligger det två fina rosa kuddar i vår soffa.... sydda av Henrik!

På kvällen träffade jag bästa Pernilla i stan. Hamnade på Lilla Linné - en favvo i repris. Åt god skaldjurssoppa och PRATADE. Tror att vi får boka in en kväll i veckan där i höst....

Idag har Axel och jag hälsat på förskolan och nu ger vi oss ut på lite ärenden....


Igår - en toppendag...


... som avslutades med en bedrövlig kväll! Mös hos Karin och barnen hela dagen och fortsatte med spontan korvgrillning vid en lekpark innan jag och Axel begav oss hem. Som tur var slocknade Axel tidigt innan jag lamslogs av ett illamående av värsta sorten. Skrämde livet ur Henkan som hittade mig halvnaken på badrumsgolvet (som var det svalaste stället jag kunde hitta) när han kom hem vid 22tiden. Han trodde väl att det var bebisfödande på gång.....
Kunde varken prata eller röra mig på någon timma innan jag kräktes för att sen somna i soffan. USCH och FY!
Sov sen så gott jag kunde i Axels säng och vaknade till en regnig tisdag...
Mår ok men har ont i magen... hoppas på något ICKE smittsamt för allas skull.

Jag har lovat Axel ett biblioteksbesök för att låna lite böcker men det får nog bli några filmer också så att vi kan softa oss igenom den här dagen tills Henrik kommer hem.

Innan Madonna i lördags




Hoppas DunderKarlsson mår bra iallafall...




Familylove!


Jag har en 4åring som låter mig bada länge i fred för att ryggen värker och som fixar kvällsmat själv...
Jag har en man som lagar ceasarsallad till min bästa vän och som har ett tålamod värt miljoner...

Tacksam...


Vilken vardag?


Imorgon är det vardag igen. Iallafall såpass mycket att Henkan ska börja jobba. Axel ska ha sommarlov minst en vecka till och jag................. när blir det vardag för mig?? Ändå känner jag av liiiite höstvardagslängtan. Få koll på almenackan, tiden, hemmet, rutinerna... Men veckan som kommer blir nog fortfarande lite semesterlik för mig och Axel.

Igår var det en månad till beräknat datum. Igår kom Madonna till stan. Igår hade vi en underbar sol- och baddag vid "lagunen" innan Henrik serverade oss supergod middag på altanen till tonerna av Madonna förstås. Vid 20 var jag och Anna på plats... 21.50 kom äntligen Madonna! Jag är jättenöjd med konserten och kan inte alls hålla med vissa musikskribenter. Men med min konsertvana (Bryan Adams Sthlm Stadion 1993) så kanske jag inte ska lämna några vidare expertutlåtanden. Vi hade kul! Hon är snygg (på långt håll) och grym!

  

Idag sov vi länge innan vi skulle mysa de sista timmarna med en lugn fika... men hamnade mitt i ett triathlonlopp. Men all tid med Anna är ovärdelig tid!!! TACK fina du för konserten som jag fick i födelsedagspresent!


Tomt...


Det är så tråkigt när hon åker hem...

Suck.

En dag i lagunen...


Har haft en ljuvlig soldag i den hemliga lagunen inte alls långt härifrån... Att det är friskt svalt sjövatten och lövskog som omger den gör den inte mindre härlig än en söderhavslagun! Lugnt, stilla och supermysigt...
Nu ska jag åka till flygplatsen och hämta en 2 timmar försenad Anna. Dyrbar prattid på altanen förlorad men vi får ta igen det med att sitta uppe länge i natt.

Jag är tillbaka efter den här helgen som jag längtat efter!!!



 







Kort hej..

Ett snabbt kort inlägg i den underbara sommarvärmen som ändå kom på besök! Om den så bara stannar några dagar är jag jättelycklig! Två dagars bad och nu ska vi strax iväg till vännen Johan och hans flickvän på middag! Imorgon kväll landar bästa Anna här och på lördag väntar Madonna! Nice!

puss


När det regnar...


...finns tid att testa nya saker! Som småkaksbak! Jag har bakat fem sorters småkakor ur Leilas Piece of cake och snart ska vi promenera bort i regnet till våra nyinflyttade vänner med en smakprovsbox!

 

Henrik har passat på att betsa DunderKarlssons första sängplats. Vaggan som världens finaste morfar byggde till min bror 1971 och som nu ska vagga en ny liten person...




Diggiloo..


Tidigt igår morse...

Axel: Det är en stooooooooooor dag idag! Först ska vi bara vara hemma och sen ska vi åka och titta på Baja Maja och Kevin Borg. Jag hejjar på Kevin!
Jag: Men Diggiloo är ingen tävling...
Axel: Varför inte DÅ?????


Sådan far sådan son..... allt som går att göra till en tävling bör vara en tävling.

Den stora dagen blev en jättemysig familjedag! Mammas födelsedagspresent med picnic och Diggiloo-konsert med barn och barnbarn på Tjolöholm var toppen. Trots ett regn som blötte picnicfilten en stund så njöt vi kvällen.

"JÖSSES VA FIN HON ÄR" ropade Axel när Jessica Andersson kom ut i kort supersnygg guldklänning.....igen -  sådan far sådan son ;-)

Idag är det en förkyld kille och en ganska så trött mamma som tänker softa på hemmaplan. Kanske en sväng till jobbet men är rädd att jag blir klassad som ett nutcase om jag dyker upp där första dagen efter semestern....... Men jag har Pernillalängtan och behöver fylla i papper på att jag inte tänker jobba på läääääääääääääääääääääääänge! Crazy!

Kram så länge!

RSS 2.0