2 månader…

Idag är det två månader sedan…

Två månader sedan döden och livet gjorde sig påminda på samma gång.
Två månader som ibland känts som en evighet av sorg och oro.
Sorg av saknad, sorg av omsorg för de som skulle dela hans vardag…
Oro för desamma och oro för att de som lever kvar på samma förtvivlat orättvisa sätt också kan ryckas ifrån mig när jag minst anar det… 

Jag önskar varje dag att det inte har hänt. Dumt va?
 

Idag tänker jag på dig, Kenth… ♥
 

Läs...

"Tillsammans är man mindre ensam" av Anna Gavalda.

Man blir mysig i hela kroppen... ♥


Alldeles underbart...

...var det! Njöt av precis allt jag väntade mig. God mat (mycket!),  långa promenader, varm bastu, avslappnande massage, gott vin, skön säng.... and so on. Vääääldigt skönt! Å med Anna som bara är så mysig att vara med. Våra ord tar aldrig slut...
Tjejfesten var riktigt rolig den med. Trots att jag var tvungen att genomlida charader (typiskt lärare!) där man skulle gestalta en kollega. Fy för dramapedagogik ;-) Skrattade käkarna ur led åt vår saxofonspelande gympalärare. INGA hämningar!

Söndagkvällen pussade jag mest på Axel och tänkte att jag sover nog ändå bäst med min lillprins inom räckhåll.............. Han är min skatt!

gonatt.

Anna   175000-3
                   ♥Anna♥                                         

Lyxhelgen börjar nu!

Ska vältra mig i egentid den här helgen... Om 2 timmar väntar tjejfest med jobbet och jag är inte bortskämd med fest för tillfället ;-)

I morgon åker jag och Anna på spa! Ska bada, få behandling, äta god mat, dricka vin, ligga på sängen i morgonrockar och praaaaaaaata! Sen ska jag sova utan liten hand som sömnigt pillar mig i ansiktet och vakna utan Barnkanalen. Det är lyx! Men jag kommer kanske lite sakna den där lilla handen ändå....?njaaaääää!

Henriks näst viktigaste uppgift när jag är borta: spela in Let´s dance! Heja Lidberg! Heja Tobbe!

Nästa gång vi ses är jag nyskrubbad, väldoftande och alldeles alldeles tillfreds.....

Skön helg på er!

kram

                                                    
                                                                         (jag... om 24 timmar)

Snökaos på väg...

... brukar låta så.

Ikväll har min Johanna varit här och ätit middag. Fisksoppa, äppelkaka och prat i soffan. TVn fick faktiskt fungera som barnvakt för att få den kvalitetstid vi behövde. Mysigt......♥

Har bokat liten familjetripp med fam Einvall i mars också! KUL! Behöver roliga saker att se framemot och nu känns det som om det finns en hel del.

Innan jag går och lägger mig ska jag plocka korkar som min lillprins har spritt ut över hela golvet. Sen ska jag snusa honom i nacken när han sover, läsa min bok och invänta min stora prins.....

nattenatt

Back to work...

...efter en veckas vabbande och klättrande på väggarna. En oturs vecka med magsjuka, klämda små fingrar och p-bot. Ny vecka och det var skönt att vara på jobbet igen.
Gillar mitt jobb! Gillar 6åringar utan bordskick! Gillar att klippa semlor i papp! Gillar att skratta åt sköna komentarer som bara barn kan fälla!

I like!

Å nu försöker jag mig på en risotto till min man som snart kommer hem från fotbollen...... gulp. Modigt att ta sig an hans paradrätt.

pussar


Helt grön...

...på bloggande.

Jag skriver för att få skriva i bra och dåliga stunder. Om mig, min familj och mitt liv. För mig och för den som vill...

ses!

RSS 2.0