Oh my god!


Och då menar jag inte schlagerlåten... utan mer hur jag känner mig efter natten. Vilmer har varit så ledsen. Jag har kramat, pussat, tagit av blöjan, blåst, duttat potatismjöl... Urk. Axels var ju små plitor jämfört med de här jätteläbbiga elakingarna. Nu har jag dessutom pussat iväg Axel som sitter i bilen men sin mormor och morfar. Grät en skvätt när jag stängt dörren. Axel fick bara tårar i ögonen när han fick hejdåpuss av Villen. Men nu är han på väg och då känns det bra!

Idag ska jag bara pyssla om min lille med de få krafter jag har efter natten. Nu på morgonen har han varit pigg och glad igen så det är väl på natten det jobbiga kommer.

Några bilder från helgen...

Att vakna till...



Mina små blekfisar i underställ..


Sovstund...


 













Snö i helgen var härligt men utanför fönstret nu....... va f...n!!!!!!!!!!!!!!!! Häromdan glömde jag av mig och gick i mina Converse över skolgården men upptäckte att den ändå var torr. Nu????!!! Vem kidnappade den lilla lilla våren som fanns i luften? Ge den tillbaka! Våren har två veckor på sig... annars kanske jag inte får hem Pernilla! ;-)


Kommentarer
Postat av: pernilla

NEEEEEEJ!!!!!!!!!!!!! Då väntar jag med att komma hem. Våga vägra vinter! Vill inte, vill inte, vill inte!

Vilka härliga bilder. DEN snön är trevlig, men inte Göteborgs-slasket. Hoppas natten blir bättre för er och att de elaka kopporna snart är ett minne blott. Om bara några futtiga veckor ses vi igen.

Kramis

2011-03-10 @ 15:41:48
Postat av: Annie

Åh vilken underbar helg du verkar ha haft :) Härligt med skidåkning i solsken. Men nu vill vi ha våren tillbaka, de senaste dagarna har ju varit förfärliga. Hoppas P tar med sig lite värme hem :) Må så gott och krya på sig lillkillen! kramar

2011-03-10 @ 20:13:50
URL: http://anniestankar.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0