Here we go again...



...again!

Så var det dags för Villes vattkoppor. Precis på dan två veckor efter brorsan kom kopporna. Ten times blaffigare än brorsans. Innanför blöjan är det trångt av koppor!!! Att han skulle få det nu var precis vad jag ville men jag önskar att jag kunde ta hans onda nu! Stackars liten. Dagen som Henrik varit hemma har gått bra men senaste timmen har han gråtit, ojat, ajat, ropat mamma aj aj aj aj aaaaj....... Älskade. Men nu är det bara att göra det! Gav precis lite tavegyl och hoppas att han tål det bättre än Axel.

Och dessutomlider jag av svår barnvaktsmage och det rycker och drar i navelsträngen som sitter sååååå hårt i min stora son. Faktiskt nästan hårdare fast i honom än lillbrorsan. Imorgon ska Axel på semester UTAN mig. Jag har höga tankar om mig själv. Svårt att se hur han ska klara sig utan mig. Hoppas ni förstår att jag inser hur jäkla löjlig jag är. Tönt hade Marie sagt. ;-)
Han ska iallafall på skidresa torsdag till söndag tillsammans med min resterande familj. Sin mormor och morfar, morbror och kusiner.... och han kommer få det toppenbra! Jag har kramat honom stenhårt ikväll.

Helgen som gick var iallafall alldeles magnefik! Vädret, stugan, skidåkningen, myset.... Är glad att jag tillslut gav med mig.

Han behöver mig nu.


Kommentarer
Postat av: Johanna

Åh.. Skrutt Ville. Hoppas han inte skall få det för jobbigt med kopporna. Och hoppas att din stora kille får en mysig skidhelg med de andra. Och att hans mamma inte skall ha ont u magen ;-) Kram dina du

2011-03-09 @ 22:51:24

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0